1

Stijlvolle horloges als afstudeercadeau

Een nieuw tijdperk breekt aan: je (klein)kind studeert af en is klaar voor een volgend hoofdstuk in zijn of haar leven. Als je afstuderend (klein)kind straks zijn of haar eerste stappen op de arbeidsmarkt zet, zal ook zijn of haar kledingstijl veranderen: van casual naar business, van sportief naar meer gekleed. Een stijlvol horloge mag hier zeker niet bij ontbreken: het geeft meteen de juiste eerste indruk tijdens een sollicitatiegesprek, en toont uitstraling en persoonlijke stijl.

OmegaSpeedmastermoonwatch3.jpg
BreitlingEduranceProblauw.jpg

Er is uiteraard geen one size fits all als het over horloges gaat. Een horloge om te sporten of om bepaalde hobby’s te beoefenen, is niet hetzelfde als wat hij of zij op het werk zal dragen. Het merk, de kwaliteit van de materialen en het vakmanschap of mechanisme zijn bepalend voor de prijs van het uurwerk. Bij Juweliers Casteur hebben we een ruim aanbod aan kwalitatieve, Zwitserse uurwerken die een leven lang meegaan.

Tijdloze juwelen als afstudeercadeau

Ook een tijdloos juweel is een uitstekende keuze als afstudeercadeau waar je (klein)dochter nog vele jaren van zal genieten. Een juweel is niet alleen een duurzame investering, het is ook een geschenk met een emotionele waarde dat haar voor altijd aan deze belangrijke dag zal herinneren.

Naargelang de smaak en stijl van je (klein)dochter kan je kiezen voor een betekenisvolle hanger, een elegante ring, een prachtig paar diamanten oorringen of voor een stijlvolle armband met haar geboortesteen in verwerkt. Wil je het juweel nog iets persoonlijker maken? Laat dan een persoonlijke gravure toevoegen aan het juweel of laat een juweel op maat maken, helemaal passend bij haar persoonlijkheid.  

TissotTclassicPRX4.jpg
OB1759-B-YW-Q6oriOKCELINE.jpg

Ben je op zoek naar een tijdloos afstudeercadeau?

Afstuderen doe je maar één keer in je leven, daarom is het belangrijk om een passend cadeau te kiezen dat blijvend is. Bij Juweliers Casteur vinden we het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om je bij te staan in die keuze hebben we een team van experts klaarstaan die graag tijd en ruimte voor je vrijmaken om samen op zoek te gaan naar dat ene stuk waar je (klein)kind levenslang van zal kunnen genieten.

LonginesSpiritZulutime3.jpg
TisssotT-ClassicPRX1.jpg
Afstudeercadeausjuweel.jpg
BreitlingChronomat36foto1.jpg
293116455_10221462926589564_1320240841060030782_n.jpgIMG_4729.jpg

Supertrotse ouders én broer!

Ook onze dochter Margaux behaalde na hard werken haar welverdiende tweede Master of Sciences in Biopharmaceutical Management aan de European Business School in Parijs. We kozen voor een ring van haar favoriete juwelenmerk Öle Lynggaard om dit belangrijk schakelmoment in haar leven vast te leggen. Op naar een prachtige toekomst…