DE NIEUWE BREITLING CHRONOMAT

De Chronomat klassieker van Breitling is terug! Het ultieme horloge, dat het Zwitserse horlogemerk in 1984 op de markt bracht, wordt nu geïntroduceerd voor de sportieve en elegante vrouw.

Breitling Chronomat 32mm 
Breitling Chronomat 36mm

Een verfijnde klassieker in slankere uitvoeringen en nog elegantere materialen

De nieuwe Chronomat collectie voor dames brengt ons terug naar de roots van de originele Chronomat in een verfijnde versie, slankere uitvoeringen en nog elegantere materialen. Met oorspronkelijke designelementen zoals de iconische comfortabele Rouleaux horlogeband, de verfijnde kroon en de vier ruitertabs, combineert de nieuwe Chronomat gedurfde elementen, technische verfijning en een briljant design.

De nieuwe Chronomat is voorzien van een 32mm (SuperQuartz) of 36mm (Automatic) edelstalenkast en is beschikbaar in een brede waaier van wijzerplaatkleuren en materialen, al dan niet bezet met diamanten lunettes en indexen. De levendige kleuren van de wijzerplaat maken deze Chronomat het perfecte horloge voor elke gelegenheid, van elegant tot sportief met een moderne vintage touch.

Breitling Chronomat dames _ Banner

Geïnspireerd door de Breitling-vrouw

De grootste inspiratie voor deze nieuwe collectie is de vrouwelijke Breitling-squad, vertegenwoordigd in de Breitling #SQUADONAMISSION-campagne. Van de elegante Charlize Theron tot balletsuperster Misty Copeland tot bioscooplegende Yao Chen. De Breitling-vrouwen stralen een voor een talent en kracht uit, ongeacht hun vakgebied. Ze kennen de waarde van tijd in hun eigen leven en willen hun tijd dan ook optimaal spenderen aan het creëren van kunst en het inspireren van andere vrouwen om groots te dromen. Het zijn vrouwen met een doel, met actie én met stijl.

Breitling Squad - Chronomat

Het hart van de Chronomat Automatic 36 en de Chronomat 32

Het hart van de Breitling Chronomat 32mm wordt aangedreven door het Breitling Caliber 77, een COSC-gecertificeerde SuperQuartz ™ -chronometer, en heeft een gemiddelde batterijduur van maar liefst 3 tot 4 jaar. De 36mm modellen worden aangedreven door het automatische Breitling Caliber 10 met een gangreserve van 42 uur. 

Ontdek de nieuwe Chronomat collectie voor dames op onze webshop:

32mm | 36mm 

Hulp of advies nodig? Contacteer ons en we helpen je graag verder!

Breitling Chronomat 32 en 36mm voor vrouwen