Omega Speedmaster Moonwatch Professional

COMING SOON
 
€ 34.600,00
Artikelcode
310.60.42.50.01.001
Soort
Heren
Materiaal kast
Goud (rosé)
Grootte kast
42
Mechanisme
Co-Axial - Mechanisch
Kleur wijzerplaat
Zwart
Glas
Saffierglas
Waterdichtheid
50 M
Functie
Chronograaf
Materiaal band
Goud (rosé)
Omschrijving
Al meer dan een halve eeuw is de Omega Speedmaster Moonwatch een van ¿s werelds meest iconische uurwerken. Niet alleen was de Speedmaster het allereerste polshorloge ooit op de maan, het was ook hét uurwerk dat elke maanmissie sindsdien heeft meegemaakt.

Als eerbetoon aan het ruimtevaarterfgoed presenteert Omega anno 2021 de nieuwe, langverwachte generatie Speedmaster Moonwatch Professional met een aantrekkelijke mix van vintage designelementen en moderne uurwerktechnologie. De fans vinden hun gading in de vele knipogen naar het ruimtetijdperk die in dit uurwerk zijn verwerkt: de klassieke asymmetrische kast, de verhoogde wijzerplaat, de dubbel afgeschuinde achterkant, de befaamde stippen op de wijzerplaat en de gewelfde chronograaf minuten- en secondewijzers. Kleine, maar merkwaardige details die de de iconische geschiedenis van de Speedmaster benadrukken.

De nieuwe Omega Speedmaster Professional Moonwatch is gebaseerd op de legendarische vierde generatie Speedmaster, het eerste horloge dat in 1969 op de maan werd gedragen door de Apollo 11-astronauten. Met zijn comfortabele roségouden (18K Sedna¿ goud) kast van 42mm is dit nieuwe Speedmaster herenmodel verder ook voorzien van saffierglas, een zwarte wijzerplaat en een roségouden horlogeband (18K Sedna¿ goud).

Omega Co-Axial Master Chronometer Caliber 3861
Een van de belangrijkste vernieuwingen is ongetwijfeld de introductie van het nieuwe Co-Axial Master Chronometer kaliber 3861, die het horloge bestand maakt tegen magnetische velden tot wel 15.000 Gauss. Een prachtige staaltje vakmanschap van de horlogemakers van Omega waaraan ze maar liefst vier jaar werkten.