HET APPARTEMENT VAN GABRIELLE CHANEL

Als enige juwelier van België werden Hilde en Stefaan uitgenodigd om in Parijs aanwezig te zijn bij de lancering van dit prachtige horloge, waarna ze een uniek bezoek brachten aan het appartement van Gabriëlle ‘Coco’ Chanel. Een onvergetelijke ervaring: haar appartement aan de Rue Cambon 31 in Parijs, boven haar allereerste boetiek, is bijna een bedevaartsoord voor de liefhebbers van het merk - ook al is het niet opengesteld voor het publiek.

Gedurende de hele tour konden Hilde en Stefaan zich volledig inleven in Coco’s wereld, te midden de inspiratie van haar boekenplanken van muur tot muur, haar mahoniehouten bureau, doorleefd met oneindige krassen en penvegen, naar de met de hand geassembleerde Chinese schermen die de ruimte omringen. Ook de fotoshoot voor het CODE COCO horloge werd hier gehouden, waar het allemaal begon.

De campagne voor dit prachtige uurwerk konden we eveneens bewonderen in Parijs: met sterke vrouwen zoals Virginie Viard, Lucia Pica, Kim, Agnès Liely, Alice Dellal, Alma Jodorowski, Anna Mouglalis, Stella Tennant en Denis Gamze Erguve. Krachtige vrouwen op krachtige beelden, gemaakt in het appartement van Coco Chanel, omringd door de elementen die haar carrière en de iconische stukken van CHANEL - en ons! - geïnspireerd hebben.