Dennis Dumarey, horlogemaker

Graag verwelkomen we Dennis Dumarey in team Casteur. Dennis is een gepassioneerd vakman met oog en zorg voor kwaliteit. De allerfijnste en meest complexe herstellingen hebben voor hem geen geheimen.

Een luxehorloge is een knap staaltje vakmanschap. Het binnenwerk bestaat dikwijls uit enkele honderden minuscule onderdeeltjes. Onze horlogemakers zoals Dennis volgen steeds bijkomende opleidingen bij de grootste merken, waardoor ze de meest complexe revisies, herstellingen en onderhouden deskundig kunnen uitvoeren.

Casteur blijft investeren in hun in-house expertise: door de uitbreiding en verdere professionalisering van ons horloge-atelier houden we zelf de controle over uw herstelling en verkortten we de wachttijden sterk t.o.v. uw uurwerk terug naar de fabrikant opsturen.

Vanaf midden september gaan we nog een stapje verder en breiden we ons atelier verder uit. We investeren om u niet alleen nòg beter van dienst te kunnen zijn, maar om eveneens om een nòg hogere kwaliteit in ons werk te kunnen leveren. Een tipje van de sluier lichten we in één van de volgende nieuwsbrieven graag voor u op!