Winter Wonderland

We verwelkomen u graag van vrijdag 8 tot en met zondag 17 december 2017. Tijdens deze periode kunt u genieten van 10% korting op onze volledige collectie. De perfecte gelegenheid om uw eindejaarsgeschenken uit te kiezen!

Een juweel of horloge is meer dan een geschenk: het is een blijvende herinnering aan een speciaal persoon, een speciale gebeurtenis of een belangrijk scharniermoment in uw leven. We begeleiden u graag op zoek naar dat ene perfecte stuk, zodat ook wij deel blijven uitmaken van je herinnering.

Na 85 jaar een familiezaak vernieuwen én up-to-date houden is geen sinecure. Juweliers Casteur is dan ook geen klassieke juwelier: de voorbije jaren ontpopten we ons als uniek, eigentijds juweliershuis met een bijzonder complete collectie juwelen en uurwerken. Niet alleen onze collectie, maar ook ons personeel is de verpersoonlijking van dat imago: de beleving, de emotie bij een juweel, de link tussen mode en joaillerie, dat is het hart van Casteur. We verwelkomen u graag binnenkort in onze winkel!

Geen tijd om tijdens de drukke koopjesdagen langs te komen?
We ontvangen u ook graag op afspraak, wanneer het u past.
Hilde zorgt voor de winkelbeleving op maat:
contacteer haar op hilde@casteur.be of 056 60 19 51

PS: Wilt u in alle rust alvast door onze collectie bladeren om inspiratie op te doen voor uw eindejaarsgeschenken? Bezoek dan ook onze online shop op www.casteur.be