Over Casteur

UITMUNTENDE KLANTENSERVICE... DAAR GAAN WE VOOR

Wij begeleiden u in alle rust, eerlijkheid en vertrouwen bij uw zoektocht in onze collecties. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ons inleven in uw wereld en u professioneel adviseren. Ook na uw aankoop kunt u steeds een beroep op ons doen voor advies, aanpassingen of herstellingen.

Heeft u een vraag of wil u een afspraak maken, binnen of buiten de openingsuren? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

EXCLUSIVE SHOP

In 2015 finaliseerden we de verbouwingen in de Exclusive Shop. Niet alleen het interieur werd onder handen genomen, de volledige huisstijl kreeg een facelift. Casteur Exclusive is een ware oase van rust. U waant zich even in een andere wereld. We hebben met de grootste zorg gezocht naar de beste en meest kwaliteitsvolle materialen. Neem eens de tijd om onze winkel te ontdekken. We zetten graag een kopje koffie voor u klaar.

Wenst u ons liever te bezoeken op afspraak? Contacteer ons, we helpen u graag verder.

EIGEN ATELIER VOOR CREATIE EN HERSTELLING

Juweliers Casteur beschikt over een eigen atelier waar we nieuwe creaties tot leven brengen. Maar er is meer: u kunt ook een beroep op ons doen om uurwerken en juwelen te herstellen, of om een kwaliteitsjuweel aan te passen. In ons atelier zorgt meester-uurwerkmaker Hans voor het onderhoud en de herstelling van uurwerken. Gediplomeerde goudsmeden voeren vakkundig en met de grootste zorg de reparaties en aanpassingen van juwelen uit.

Heeft u een vraag over een herstelling of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

MEER DAN EEN GEWONE JUWELIERSZAAK

Winkelen bij Juweliers Casteur is een belevenis. Juweliers Casteur is een eigentijds juweliershuis met een bijzonder complete collectie juwelen en uurwerken. In ruim 85 jaar groeide de familiezaak uit tot een referentie in haar regio en daarbuiten, vandaag geleid door de derde generatie. U vindt bij ons juwelen en horloges voor elke stijl en elke leeftijd, zowel trendy als exclusief. Casteur onderscheidt zich van de klassieke juwelier door haar aanbod en belevenis. U vindt steeds een merk dat past bij uw persoonlijkheid.