1

SeikoProspexcollectie.jpg
SeikoPresagecollectie.jpg

Innoverende technologie

Het revolutionaire horlogemerk staat wereldwijd bekend als een van de beste in hun vak en weet telkens uit te blinken in innoverende technologie en uitmuntend vakmanschap. Seiko’s passie voor innovatie is kenbaar in al hun designs en technologieën en hun streven naar finesse heeft ervoor gezorgd dat de creaties van de kalibers net zo geraffineerd zijn als de ontwerpen van de horloges zelf.

De ongeëvenaarde stijl en kwaliteit van de Seiko horloges maken het merk verder ook bijzonder populair als officiële tijdmeter van verschillende sportmanifestaties, waaronder de Olympische Spelen, het WK Atletiek en het WK voetbal.

 

Moving Ahead. Touching Hearts.

Presage_SPB169J1_19.jpg

Eerste Quartz polshorloge wereldwijd

Seiko’s introductie van ‘s werelds eerste Quartz polshorloge in 1969 veroorzaakte een grote revolutie in de horlogewereld. Het horlogemerk slaagde erin om unieke horlogetechnologieën te ontwikkelen die wereldwijd hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de hedendaagse Quartz horloges.

Vanaf het moment dat het Quartz-horloge werd geboren, streefde Seiko ernaar technologieën te ontwikkelen die geen batterwijwissel vereisten. In 1977 introduceerde het merk het Solar horloge en in 1986 een Quartz horloge met een systeem waarbij handopwinding mogelijk was. De grote doorbraak kwam er in 1988 met de Seiko Kinetic, een horloge met een oscillerend gewicht dat de beweging van de drager omzet in elektriciteit en zo het Quartz uurwerk aandrijft.

Presage_SPB167J1_8.jpg
Prospex_SPB237J1_sns_1.jpg
SPB237J1.jpg

Lees meer over de collecties van Seiko

Prospex en Presage

Ontdek hier