Af en toe moet je durven tegen de stroom in zwemmen

Meer klantbeleving, een uitgebreider assortiment merken en een eigen hoogwaardig juwelenlabel: Stefaan loodste Juweliers Casteur de 21ste eeuw binnen.

MEER KLANTBELEVING

Vandaag runt zoon Stefaan de zaak, samen met echtgenote Hilde Bruwier en een enthousiast team medewerkers. Hij tilde de klantbeleving, het product en het assortiment naar een hoger niveau: het verhaal van de klant blijft het belangrijkste, niet het product. Een persoonlijke service, geen conservatieve klantbenadering en durven a-typisch zijn: daar staat Casteur anno 2020 heel duidelijk voor.

Juweliers Casteur: verlovingsringen, trouwringen Juweliers Casteur: klantenbeleving

Juweliers Casteur: oma en kleindochter

A-TYPISCH

Casteur onderscheidt zich duidelijk van klassieke juweliers: persoonlijke service in de winkel tijdens de openingsuren of op afspraak, glijdende etalages waar de klant doorheen kan wandelen om de collecties te bekijken, een eigen parking, en altijd een 200% persoonlijke aanpak met oor voor het verhaal van de klant. De ruime, exclusieve collecties zijn vernieuwend en gevarieerd, met merken in de Young-collectie die speciaal mikken op de jongere klanten.

In 2020 tillen we de klantbeleving naar een nog hoger niveau met de Glorious Room, waar een klant met kledingstukken uit haar eigen garderobe kan ontdekken welke juwelen goed in haar collectie zouden passen, en op welke verschillende manieren ze gestyled kunnen worden.

Juweliers Casteur: Glorious Room

In de Glorious Room willen we u graag in een ongedwongen sfeer nog beter leren kennen en bekijken we en bekijken we samen met u uw persoonlijke stijl en hoe uw juwelen daarbij tot zijn recht kunnen komen. Met juwelen moet u spelen: eenzelfde stuk kan vaak zowel in een zakelijke look passen als bij een feestelijk ensemble, als u ze goed weet te combineren en stylen. Het ervaren team van Casteur kent de klanten door en door en maakt graag extra tijd en ruimte vrij om te zorgen dat u een leven lang plezier aan uw aankopen zult beleven. Daar zijn we fier op: fier dat we onze merken én onze klanten zo goed kennen, en dat hen met elkaar matchen voor ons een tweede natuur wordt.

EIGEN LABEL EN MAATWERK

Naast onze hoogstaande gekende huismerken, zoals  Breitling, Pomellato, Hermès, Chanel, Messika, Ole Lynggaard, Omega en nog veel meer, pakken we dit jaar ook uit met onze eigen collectie, Casteur by Casteur. Hiermee spelen we nog meer in op de trends en wensen die leven bij onze klanten. Ons label met de gekende vlinder staat voor het potentieel dat juwelen hebben om ieder mens, ongeacht zijn of haar looks, achtergrond of budget, te doen ontpoppen tot vlinder. De impact van een mooi juweel of stijlvol horloge valt niet te onderschatten, en tilt zelfs de meest casual outfit meteen tot een hoger niveau. Ook in onze Young-afdeling zijn onze klanten meer en meer op zoek naar waardevolle stukken die de tand des tijds zullen overleven: duurzame herinneringen aan speciale momenten, waar ze jaren plezier aan zullen beleven.

Juweliers Casteur: eigen collectie - Casteur by Casteur

Vinden we in de bestaande collecties dat ene perfecte stuk niet? Dan maken we het voor u, in ons maatwerk-merk Coeur de Casteur. Sommige klanten weten erg goed wat ze willen: ze lezen onze nieuwsbrief of kijken op onze website, en komen binnen met een specifiek stuk voor ogen. Maar soms is hun vraag complexer: iets met een symboliek, met een bepaald gevoel, met een bepaalde kleur of een unieke steen. Of ze hebben een eerder ouderwets familiejuweel dat ze graag in een jonger jasje willen steken. Dan beginnen we samen met hen van nul, en creëren samen het stuk van hun dromen.

Juweliers Casteur: ambacht

Juweliers Casteur: eigen maatwerk