Verlovingsringen

Verlovingsringen

In principe kan elke ring een verlovingsring zijn, maar van oudsher is de solitair - een ring met een enkele diamant erin - hét symbool van de verloving. Diamanten zijn immers onslijtbaar, vergen geen onderhoud, en blijven na 100 jaar nog altijd schitteren als op de dag van aankoop. Ze gaan van generatie op generatie mee zonder hun glans te verliezen.  

Verlovingsring zoeken in de winkel.

Heb je een idee wat je partner mooi zou vinden, of weet je niet goed waar te beginnen? Juweliers Casteur gidst je door de verschillende soorten ringen, de diamanten, hun belangrijke 4C’s (colour, cut, carat en clarity) en de kleur goud die er perfect bij past. Je hoeft je geen zorgen te maken als je de ringmaat van je liefste niet kent: na het huwelijksaanzoek komen jullie samen terug naar onze Exclusive-winkel en maken we de ring volledig op maat.

Verlovingsring op maat.

Verlovingsring uitzoeken.


Wil je een geheel eigen creatie laten maken? Heb je zelf iets getekend, ergens een knappe ring gezien, heb je een steen die je graag zou verwerkt zien of heb je een ander creatief idee? Vertel het ons, en wij brengen jouw idee tot leven.

Grootse plannen? Met een glaasje champagne erbij zorgt Juweliers Casteur er voor dat je met een gerust hart op één knie kan gaan voor je liefste. We kijken er naar uit om deel te mogen uitmaken van dit belangrijke moment in jullie leven.

 

Maak een afspraak