1

Atelier

EIGEN ATELIER VOOR CREATIE EN HERSTELLING

Juweliers Casteur beschikt over een eigen atelier waar we eigen collecties en nieuwe creaties op maat tot leven brengen en zorgen voor de nodige onderhouden en herstellingen van uurwerken en juwelen. Door onze jarenlange ervaring, knowhow en in-house expertise weten wij als geen ander de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met een team van gediplomeerde goudsmeden en uurwerkmakers zijn we één huis van vertrouwen.

Verrassend veelzijdig, met oog voor hedendaagse trends en toch trouw aan de ambachtelijke technieken.

Casteur_atelier_131.jpg
Casteur_atelier_130.jpg

GECERTIFICEERDE UURWERKMAKERS

Net als de motor van je wagen, is ook het binnenwerk van je horloge regelmatig aan een klein onderhoud toe. Het verlengt de levensduur van je horloge en zorgt ervoor dat reparaties vermeden kunnen worden. Wanneer dit moet gebeuren is afhankelijk van het merk en type horloge. 

Ons atelier beschikt over gecertificeerde uurwerkmakers (Casteur is officiële hersteller van o.a. Breitling, Omega, TAG Heuer, Hermès, Longines, …) die een volledig onderhoud of herstel van je horloge kunnen uitvoeren dankzij intensieve opleidingen en trainingen bij onze merken. Bovendien beschikken wij over alle nodige apparatuur om je horloge terug zo goed als nieuw te maken, en investeren we continu in ons professioneel atelier.

HR600DPIMooois1DSCF0357-2_RGB.jpg
Casteur_20_10_2018_040.jpg
Casteur_20_10_2018_031.jpg

We weten precies wat je horloge nodig heeft. Onze gediplomeerde uurwerkmakers zorgen ervoor dat je horloge optimaal blijft functioneren, of je het nu dagelijks draagt of het na enkele jaren opnieuw omdoet.

Stefaan Casteur
Casteur_atelier_97.jpgCasteur_atelier_109.jpgCasteur_atelier_109.jpg

Herstellingen en transformaties juwelen

Naast het ontwerpen van nieuwe juwelen op maat en eigen collecties, zijn wij ook gespecialiseerd in herstellingen, restauraties en transformaties van juwelen. De reparaties en aanpassingen van juwelen gebeuren in ons eigen atelier door gediplomeerde goudsmeden op vakkundige wijze én steeds met de grootste zorg.

Heb je een oud juweel dat je wil laten omtoveren tot een nieuwe, persoonlijke creatie? Team Casteur helpt je graag verder. 

Laat je lievelingsstuk met een gerust hart bij ons achter

Onze reparaties worden automatisch opgevolgd om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen: er worden foto's genomen en online bijgehouden, welke producten werden gebruikt, welke wisselstukken werden besteld, de status van de herstelling... Laat je lievelingshorloge of -juweel met een gerust hart bij ons achter: door het documenteren met foto's bij binnenkomst ben je zeker dat je stuk in goede handen is.

Je favoriete horloge of juweel is ook voor complexere reparaties bij ons in goede handen. Onze goudsmeden en uurwerkmakers zorgen voor een zo-goed-als-nieuw resultaat.

Stefaan Casteur

Meer weten over onze diensten?

Maak een afspraak