1

Time to give

For moments like no other

Mijlpalen in ons leven zijn de herinneringen in ons leven waar we later graag op terugblikken. Met wie ze doorbrachten, welke emoties we voelden en waar we op dat moment waren. Geen betere manier om die persoonlijke herinneringen vast te houden dan met een tijdloos, persoonlijk juweel of horloge.

Een armband bij de geboorte van je kind, een eerste diamant voor je afstuderende kleindochter, een tijdloos horloge voor de 18de verjaardag van je zoon, een verlovingsring of trouwring als symbool van jullie eeuwige verbinding of een gouden ketting, zomaar, omdat je het verdient. Juweliers Casteur maakt graag tijd en ruimte voor je vrij om deze bijzondere momenten vast te leggen. 

XIM_5988_web-cut-2995-3122-0-1355.jpguntitled-4.jpguntitled-4.jpg

Speciale gelegenheden, onvergetelijke geschenken

Iemand speciaal doen voelen doe je met een persoonlijk geschenk waar hij of zij de rest van zijn of haar leven plezier aan zal beleven. Iets met een symboliek, met een bepaald gevoel, met een bepaalde kleur of een unieke steen. Of misschien een (oud) familiejuweel dat in een jonger jasje mag gestoken worden? Niets is onmogelijk! Die ‘perfect match’ vinden tussen juweel en klant, daar gaan we voor.

Voor iedere gelegenheid is er dat ene speciale stuk dat harten sneller zal doen slaan. Van verliefd tot verloofd, van verloofd tot getrouwd, van tiener tot jongvolwassene, van student tot werknemer, van jongedame tot kersverse mama.

A gift that will stand the test of time

1-3833.jpg1-118_websize.jpg1-118_websize.jpg

LOVE

Vandaag, morgen en voor altijd. Een verloving of huwelijk is een unieke gebeurtenis en is dé gelegenheid om met een ring te symboliseren. Elke ring is uniek, kostbaar en vertelt een verhaal. Door onze persoonlijke aanpak en gecertificeerde kennis, nemen we je graag mee op ontdekkingstocht naar dé ultieme verlovings- of trouwring voor het begin van een onvergetelijk verhaal. We maken graag tijd en ruimte voor je vrij om je in alle rust te adviseren over de verschillende materialen, de ruime keuze aan modellen en de verschillende soorten diamanten. 

 
1-77_OK.jpg1-27.jpg1-27.jpg

FAMILY

Familie: waar het leven begint en de liefde nooit eindigt. Leg unieke familiebanden vast met een betekenisvol geschenk om te koesteren. Een gepersonaliseerd geboortecadeau, een naamketting voor je zus of mama, een tijdloos afstudeergeschenk voor je geslaagde (klein)zoon of dochter of een stijlvol horloge voor een speciale verjaardag? Deze bijzondere familiemomenten vragen om een even bijzonder geschenk. 

IMG_5360ORI.jpgIMG_5220.jpgIMG_5220.jpg

friendship

Vrienden zijn een vast onderdeel van het leven en zijn van onschatbare waarde. Of je ze nu al kent van je kindertijd, van een oude werkplek of van een lang vervlogen vakantie, redenen genoeg om je vriend of vriendin te verrassen met een persoonlijk en tijdloos geschenk van Juweliers Casteur. 

CasteurbyCasteur-LovelyDiamonds.jpgCasteur-093.jpgCasteur-093.jpg

special moments

Unieke momenten creëren, dat is waar Juweliers Casteur voor staat. Elk moment in het leven is het vieren waard, en net daarom is het belangrijk om je dierbaren te laten zien hoeveel je om hen geeft. Een persoonlijk juweel of een tijdloos horloge is dan ook het perfecte geschenk om iemand te verrassen die je nauw aan het hart ligt.