1

Special Moments

1-48_websize.jpg

SPECIALE MOMENTEN MET SPECIALE MENSEN

Unieke momenten creëren, dat is waar Juweliers Casteur voor staat. Elk moment in het leven is het vieren waard, en net daarom is het belangrijk om je dierbaren te laten zien hoeveel je om hen geeft. Een persoonlijk juweel of een tijdloos horloge is dan ook het perfecte geschenk om iemand te verrassen die je nauw aan het hart ligt. 

Een armband uit onze Lovely Diamonds collectie voor Valentijn, een sportief horloge van TAG Heuer voor Vaderdag of een Pomellato juweel als kerstgeschenk voor je mama? Wij maken graag tijd en ruimte voor je vrij om samen op zoek te gaan naar dat ene speciale stuk voor die ene speciale gelegenheid. 

CasteurbyCasteur-LovelyDiamonds.jpgAR1343G18-foto1.pngAR1343G18-foto1.png

VALENTIJN

Geen betere manier om je liefde te verklaren aan je partner dan met een liefdevol juweel van Juweliers Casteur. Laat je inspireren door onze meest romantische juwelen die menig vrouwenhart sneller doen slaan, elk met een eigen ziel en unieke boodschap.

Tip: geef je geschenk een extra persoonlijke toets met een persoonlijke gravure. De inscriptie kan een datum zijn, een naam, jullie initialen of een quote die jullie beiden mooi vinden.

08.jpgBigliMoederdagfb.jpgBigliMoederdagfb.jpg

Moederdag

Op Moederdag tonen we graag hoe uniek en speciaal onze moeders zijn. Geen ander juweel dat meer liefde uitstraalt dan een gepersonaliseerd juweel: de inscriptie kan bijvoorbeeld een naam, een speciale boodschap of een passende quote zijn. Belangrijk is dat het juweel perfect aansluit bij de stijl en persoonlijkheid van je moeder, en laat dat nu net onze specialiteit zijn. Samen met jou gaan we op zoek naar de ‘perfect match’! 

vaderdag.jpgBruno_Holvoet_Anne_Zellien__22A4198.jpgBruno_Holvoet_Anne_Zellien__22A4198.jpg

VADERDAG

Niet alleen mannen twijfelen over het perfecte geschenk voor haar, ook veel vrouwen zijn op zoek naar hét geschikte vaderdagcadeau voor hem. Ben je op zoek naar dat ene waardevolle meesterstuk voor je (schoon)vader? Verras hem met persoonlijke manchetknopen of met een stijlvol horloge, gemaakt met uitmuntend vakmanschap. Een geschenk om voor altijd te koesteren!

The heart of a father is the masterpiece of nature

messika-christmas-focus-1.jpgmessika-christmas-focus-3.jpgmessika-christmas-focus-3.jpg

Kerstmis

Een kerstgeschenk krijgen is altijd bijzonder, een geschenk van Juweliers Casteur uitpakken is onvergetelijk! Ons team staat klaar om je inspireren en je persoonlijk te begeleiden bij het vinden van dat ene speciale kerst- of eindejaarsgeschenk. Laat je geliefde(n) het nieuwe jaar stralend inzetten met een uniek juweel of horloge dat een leven lang meegaat.