1

Exclusieve
juwelen & horloges

Casteur
2021_10_28_Casteur16385_MONTAGE2-cut-7488-4999-0-0.jpg

LoveGiveCherish

chanel_ho2023_hs1_0007_rgb1-HD.jpg

CHANEL Première Édition originale

Sinds zijn introductie in 1987 is het Première-horloge een stralende ster binnen het universem van de CHANEL-horlogerie. 35 jaar na het originele ontwerp verschijnt de Première in een nieuw jasje met een tijdloze aantrekkingskracht. Als een nieuw icoon van horlogevakmanschap, ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, lanceert CHANEL de ‘PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE’: een ode aan de vrijheid van de vrouw. 

OmegaSpeedmastermoonwatch3.jpg

Afstuderen in stijl

Na jaren van toewijding en inspanning aan de hogeschool of universiteit is het eindelijk zover: het langverwachte diploma in ontvangst nemen. Het afstuderen markeert een belangrijk schakelmoment in het leven van heel wat studenten, een mijlpaal die niet ongemerkt voorbij mag gaan. Een van de meest populaire afstudeercadeaus voor de geslaagde student is ongetwijfeld een stijlvol horloge of een prachtig juweel. Dit waardevolle geschenk dient als tastbare herinnering aan dat belangrijke moment, dat een leven lang gekoesterd zal worden.

Lees meer over onze afstudeercadeaus

A gift that will stand the test of time.IMG_3686.jpg
Juweliers Casteur kiest voor tijdloze kwaliteit, een unieke beleving en een persoonlijke service.

De geschiedenis van het huis Casteur is er één van vernieuwing, durf, innovatie en traditie tegelijkertijd. Al meer dan negentig jaar staat de naam Casteur voor ambacht, passie, gedrevenheid en kwaliteit. Onze huidige generatie bouwt verder op wat de vorige ons nalieten: een kwaliteitsmerk met een groot vertrouwen van de klanten en een drijfveer die enkel met het beste genoegen neemt.

Bij Juweliers Casteur houden we ervan om tegen de stroom in te zwemmen. Zo gaan we steeds op zoek naar dat tikkeltje anders, naar merken die het verschil kunnen maken, naar collecties met een verhaal, naar unieke stukken met karakter. Een unieke beleving, persoonlijke service én een huiselijke sfeer staan meer dan ooit centraal. En dat alles in één huis van vertrouwen. 

Generaties3
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Hermès - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
Omega - logo
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Hermès - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
Omega - logo
glorious_room_01.jpgfotolocalherogloriousroom1.jpg

Time to be glorious,
time to sparkle

Bij Juweliers Casteur nemen we graag de tijd en ruimte om je in een ongedwongen sfeer te leren kennen zodat we samen op zoek kunnen gaan naar dat ene unieke stuk dat jouw verhaal kracht bijzet. We vinden dat je daarvoor dan ook een decor op maat verdient. In onze Glorious Room gaan we nog een stapje verder en kan je onze juwelen of horloges passen op kledingstukken uit je eigen garderobe. Samen bekijken we jouw persoonlijke stijl en welke stukken daarbij tot zijn recht kunnen komen.

service_02.jpg
Service_INK7138.jpg

Service

Casteur_atelier_86.jpg

Uitmuntende In-house expertise

Met een team van gediplomeerde goudsmeden en uurwerkmakers zijn we één huis van vertrouwen.

Door onze jarenlange ervaring, knowhow en in-house expertise weten wij als geen ander de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij beschikken over een eigen atelier waar we eigen collecties en nieuwe creaties op maat tot leven brengen, maar ook zorgen voor de nodige onderhouden en herstellingen van uurwerken en juwelen.

Coeur de Casteur

Op maat gemaakt, speciaal voor jou

Met ons eigen maatwerk-label brengen we unieke stukken tot leven die generaties lang meegaan. Handgemaakte creaties die in het hart raken en voor altijd herinneren aan een belangrijk schakelmoment in het leven. Van een eerste schets tot het juweel van jouw dromen. Vakmanschap in zijn puurste vorm, dat is wat je van Coeur de Casteur mag verwachten.

 


LaatsteNieuws

chanel_ho2023_hs1_0007_rgb1-HD.jpg

CHANEL PREMIÈRE ÉDITION ORIGINALE

Lees meer
Stay Inspired
  • De indrukwekkende pavézetting van witte, bruine en zwarte diamant afgewisseld met strakke, gouden elementen doet de collectie Sabbia dromen van zomerse stranden waar het zand een fascinerend lichtspel speelt met het zonlicht. ????

‣ Ontdek deze...
  • Onregelmatig, elegant en oneindig verfijnd: Sabbia schittert met tijdloze en tegelijkertijd vernieuwende, strakke juwelen. Grote en kleine eilandjes van natuurlijke schoonheid die perfect te combineren zijn.

‣ Ontdek deze schitterende collectie...
  • Natuurlijke elegantie in haar puurste vorm: laat je betoveren door de pracht van de Sabbia juwelen van Pomellato, geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. 

‣ Ontdek deze schitterende collectie op casteur.be of kom langs in onze winkel en...
  • Geniet in stijl van het avontuur. Of je nu een duik neemt in het water of de diepten van de oceaan verkent, met de Tissot Seastar 2000 Professional ben je verzekerd van superieure veiligheid en betrouwbaarheid onder water. ????

‣...
  • Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je pols met de Tissot Seastar. 

‣ bit.ly/tissot-seastar-collectie

#JuweliersCasteur #Tissot #Seastar #TissotSeastar #Watches #Sea
  • ???? Duik in een wereld van innerlijke balans, vrijheid en puur genieten met de Tissot Seastar. 

‣ bit.ly/tissot-seastar-collectie

#JuweliersCasteur #Tissot #Seastar #TissotSeastar #Watches #Sea