1

Exclusieve
juwelen & horloges

Casteur
2021_10_28_Casteur16385_MONTAGE2-cut-7488-4999-0-0.jpg

LoveGiveCherish

time_to_give_01.jpg

Vandaag, morgen en voor altijd.

Een verloving of huwelijk is een unieke gebeurtenis en is dé gelegenheid om met een ring te symboliseren. Elke ring is uniek, kostbaar en vertelt een verhaal. Door onze persoonlijke aanpak en gecertificeerde kennis, nemen we je graag mee op ontdekkingstocht naar dé ultieme verlovings- of trouwring voor het begin van een onvergetelijk verhaal...

HO2018_0084.jpg

Speciale gelegenheden, onvergetelijke geschenken

Bij speciale verjaardagen zoals 16, 18 of 21 worden vaak persoonlijke juwelen of stijlvolle horloges als geschenk gegeven. Een eerste diamant, een tijdloos horloge van OMEGA of CHANEL of een naamjuweel dat op maat wordt gemaakt: we helpen je graag in de zoektocht naar het perfecte juweel of horloge zodat de herinnering blijvend is.

A gift that will stand the test of time.209674490_10159159777817211_9184053657713300727_n.jpg
Juweliers Casteur kiest voor tijdloze kwaliteit, een unieke beleving en een persoonlijke service.

De geschiedenis van het huis Casteur is er één van vernieuwing, durf, innovatie en traditie tegelijkertijd. Al meer dan negentig jaar staat de naam Casteur voor ambacht, passie, gedrevenheid en kwaliteit. Onze huidige generatie bouwt verder op wat de vorige ons nalieten: een kwaliteitsmerk met een groot vertrouwen van de klanten en een drijfveer die enkel met het beste genoegen neemt.

Bij Juweliers Casteur houden we ervan om tegen de stroom in te zwemmen. Zo gaan we steeds op zoek naar dat tikkeltje anders, naar merken die het verschil kunnen maken, naar collecties met een verhaal, naar unieke stukken met karakter. Een unieke beleving, persoonlijke service én een huiselijke sfeer staan meer dan ooit centraal. En dat alles in één huis van vertrouwen. 

Generaties3
 - logo
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Hermès - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
 - logo
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Hermès - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
glorious_room_01.jpgfotolocalherogloriousroom1.jpg

Time to be glorious,
time to sparkle

Bij Juweliers Casteur nemen we graag de tijd en ruimte om je in een ongedwongen sfeer te leren kennen zodat we samen op zoek kunnen gaan naar dat ene unieke stuk dat jouw verhaal kracht bijzet. We vinden dat je daarvoor dan ook een decor op maat verdient. In onze Glorious Room gaan we nog een stapje verder en kan je onze juwelen of horloges passen op kledingstukken uit je eigen garderobe. Samen bekijken we jouw persoonlijke stijl en welke stukken daarbij tot zijn recht kunnen komen.

service_02.jpg
Service_INK7138.jpg

Service

Casteur_atelier_86.jpg

Uitmuntende In-house expertise

Met een team van gediplomeerde goudsmeden en uurwerkmakers zijn we één huis van vertrouwen.

Door onze jarenlange ervaring, knowhow en in-house expertise weten wij als geen ander de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij beschikken over een eigen atelier waar we eigen collecties en nieuwe creaties op maat tot leven brengen, maar ook zorgen voor de nodige onderhouden en herstellingen van uurwerken en juwelen.

Coeur de Casteur

Op maat gemaakt, speciaal voor jou

Met ons eigen maatwerk-label brengen we unieke stukken tot leven die generaties lang meegaan. Handgemaakte creaties die in het hart raken en voor altijd herinneren aan een belangrijk schakelmoment in het leven. Van een eerste schets tot het juweel van jouw dromen. Vakmanschap in zijn puurste vorm, dat is wat je van Coeur de Casteur mag verwachten.

 


LaatsteNieuws

03_the-new-breitling-superocean-collection-1.jpg

De nieuwe Breitling Superocean

Lees meer
Stay Inspired
  • Be your own kind of beautiful 💛
  • In de prachtige Bead Colliers collectie van Öle Lynggaard vinden we zorgvuldig uitgekozen edelsteencombinaties terug in verschillende tinten en formaten. Style een of meerdere colliers in verschillende lengtes voor een bohemian look. 

‣ Ontdek...
  • Met haar boho-chic spirit, fijn handwerk en onweerstaanbare kleurencombinaties slaagt Charlotte Lynggaard er in om unieke stukken te ontwerpen die eindeloos gecombineerd kunnen worden.👌 

‣ Ontdek onze prachtige Öle Lynggaard juwelen in onze...
  • Ready to make a splash… 💦

Geniet van een frisse duik in de oceaan met de nieuwe TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Lady. De perfecte metgezel om te duiken, zwemmen, snorkelen of surfen.

#JuweliersCasteur #Watches #TAGHeuer #Aquaracer...
  • De TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Lady is uitgerust met een zeer geavanceerd verstelsysteem dat de lengte van de armband kan verlengen of verkorten zonder dat je je horloge hoeft uit te doen. Perfect dus om over een wetsuit te dragen!...
  • De nieuwe TAG Heuer Aquaracer Professional 300 collectie voor dames is gedurfd en elegant en is ontworpen om de meest intense uitdagingen van de natuur aan land en op zee aan te gaan. De nieuwe Aquaracers worden aangedreven door TAG Heuer's...