1

Exclusieve
juwelen & horloges

Casteur
2021_10_28_Casteur16385_MONTAGE2-cut-7488-4999-0-0.jpg

LoveGiveCherish

148696193_10165088728960597_8851390603628248083_o.jpg

All you need is love… and jewellery ♥

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan: Valentijn. Tijd om je geliefde te verwennen met een speciaal juweel dat haar hart sneller zal doen slaan... Juwelen om van te houden, net zoals van elkaar. Het team van Juweliers Casteur staat klaar om je te inspireren en je persoonlijk te begeleiden bij het vinden van dat ene speciale valentijnsgeschenk.

XIM_5809.jpg

Speciale gelegenheden, onvergetelijke geschenken

Iemand speciaal doen voelen doe je met een persoonlijk geschenk waar hij of zij de rest van zijn of haar leven plezier aan zal beleven. Voor iedere gelegenheid is er dat ene speciale stuk dat harten sneller zal doen slaan. Juweliers Casteur maakt graag tijd en ruimte voor je vrij om deze bijzondere momenten vast te leggen. The perfect match, daar gaan we voor!

A gift that will stand the test of time.untitled-4_OK.jpg
Juweliers Casteur kiest voor tijdloze kwaliteit, een unieke beleving en een persoonlijke service.

De geschiedenis van het huis Casteur is er één van vernieuwing, durf, innovatie en traditie tegelijkertijd. Al meer dan negentig jaar staat de naam Casteur voor ambacht, passie, gedrevenheid en kwaliteit. Onze huidige generatie bouwt verder op wat de vorige ons nalieten: een kwaliteitsmerk met een groot vertrouwen van de klanten en een drijfveer die enkel met het beste genoegen neemt.

Bij Juweliers Casteur houden we ervan om tegen de stroom in te zwemmen. Zo gaan we steeds op zoek naar dat tikkeltje anders, naar merken die het verschil kunnen maken, naar collecties met een verhaal, naar unieke stukken met karakter. Een unieke beleving, persoonlijke service én een huiselijke sfeer staan meer dan ooit centraal. En dat alles in één huis van vertrouwen. 

Generaties3
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Hermès - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
Omega - logo
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Hermès - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
Omega - logo
glorious_room_01.jpgfotolocalherogloriousroom1.jpg

Time to be glorious,
time to sparkle

Bij Juweliers Casteur nemen we graag de tijd en ruimte om je in een ongedwongen sfeer te leren kennen zodat we samen op zoek kunnen gaan naar dat ene unieke stuk dat jouw verhaal kracht bijzet. We vinden dat je daarvoor dan ook een decor op maat verdient. In onze Glorious Room gaan we nog een stapje verder en kan je onze juwelen of horloges passen op kledingstukken uit je eigen garderobe. Samen bekijken we jouw persoonlijke stijl en welke stukken daarbij tot zijn recht kunnen komen.

service_02.jpg
Service_INK7138.jpg

Service

Casteur_atelier_86.jpg

Uitmuntende In-house expertise

Met een team van gediplomeerde goudsmeden en uurwerkmakers zijn we één huis van vertrouwen.

Door onze jarenlange ervaring, knowhow en in-house expertise weten wij als geen ander de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij beschikken over een eigen atelier waar we eigen collecties en nieuwe creaties op maat tot leven brengen, maar ook zorgen voor de nodige onderhouden en herstellingen van uurwerken en juwelen.

Coeur de Casteur

Op maat gemaakt, speciaal voor jou

Met ons eigen maatwerk-label brengen we unieke stukken tot leven die generaties lang meegaan. Handgemaakte creaties die in het hart raken en voor altijd herinneren aan een belangrijk schakelmoment in het leven. Van een eerste schets tot het juweel van jouw dromen. Vakmanschap in zijn puurste vorm, dat is wat je van Coeur de Casteur mag verwachten.

 


LaatsteNieuws

Diamantbriljantenslijpvorm.jpg

Een diamant koop je voor het leven

Lees meer
Stay Inspired
  • Elegance is a feeling.🖤

#JuweliersCasteur #MarcoBicego #Lunaria #Jewelry #Luxury #HighJewelry #FineJewelry #Jewellery #Juwelen #Gold
  • Lunaria is een zeer draagbare collectie, zowel op een ontspannen dag als op een feestelijke avond die doorgaat tot in de vroege uurtjes…🤩

‣ Ontdek de Marco Bicego Lunaria-collectie op onze website (casteur.be/nl/collecties/marco-bicego/lunaria)...
  • De Lunaria-collectie is geboren uit Marco Bicego’s voorliefde voor organische vormen. De herkenbare delicate gouden blaadjes, uitgevoerd in 18-karaats geelgoud, wekken de suggestie van bewegende en ritselende bladeren in de wind. Een ware ode aan...
  • Voor iedere gelegenheid is er dat ene speciale stuk dat harten sneller zal doen slaan. Juweliers Casteur maakt graag tijd en ruimte voor je vrij om het perfecte juweel of horloge voor jou te vinden. The perfect match… daar gaan we voor. 🤎

𝐌𝐚𝐚𝐤 𝐣𝐞...
  • Tijdens deze koude winterdagen inspireren we je graag met onze prachtige collecties juwelen en horloges waar je het warm van krijgt… 🔥

Hulp of advies nodig bij het vinden van het juiste horloge of juweel dat matcht met jouw stijl en...
  • Outfit of the day… 😍 👌