1

Exclusieve
juwelen & horloges

Casteur
2021_10_28_Casteur16385_MONTAGE2-cut-7488-4999-0-0.jpg

LoveGiveCherish

BNL_CASTEUR_J12_BANNER_2000x1334blog.jpg

CHANEL J12 - It's all about seconds

In de nieuwste J12 campagne van CHANEL gaat Margot Robbie een openhartig interview aan met collega-actrice en CHANEL-ambassadrice Penélope Cruz waarin ze elkaar vragen stellen over de beslissende seconden van hun leven.

BR-Premier-AB0145371L1A1_AB0145331K1P1_AB0145171C1P1_StillLife-X_RVB.jpg

Breitling Premier viert zijn 80ste verjaardag in een nieuw jasje

Breitling viert de 80ste verjaardag van de originele Premier collectie. Om die verjaardag te vieren, brengt Breitling de nieuwe Premier B01 Chronograph. In 1943 werd de Breitling Premier voor het eerst gelanceerd door Willy Breitling. Met zijn aandacht voor stijl werden de Breitling horloges voorzien van een nieuwe insteek. Dat Breitling hiermee voor het eerst de weg van stijl en design insloeg, werd ook vertaald in de toepasselijke Franse collectienaam “Premier”. Met de nieuwe Premier Chronograph B01 brengt Breitling nu een herinterpretatie van dit bijzondere horlogemodel. Een stijlicoon dat niet aan je collectie ontbreken mag.

A gift that will stand the test of time.20230201_Breitling_Premier_AB0145331K1P1_SalmonLeather_2353_RVB.png
Juweliers Casteur kiest voor tijdloze kwaliteit, een unieke beleving en een persoonlijke service.

De geschiedenis van het huis Casteur is er één van vernieuwing, durf, innovatie en traditie tegelijkertijd. Al meer dan negentig jaar staat de naam Casteur voor ambacht, passie, gedrevenheid en kwaliteit. Onze huidige generatie bouwt verder op wat de vorige ons nalieten: een kwaliteitsmerk met een groot vertrouwen van de klanten en een drijfveer die enkel met het beste genoegen neemt.

Bij Juweliers Casteur houden we ervan om tegen de stroom in te zwemmen. Zo gaan we steeds op zoek naar dat tikkeltje anders, naar merken die het verschil kunnen maken, naar collecties met een verhaal, naar unieke stukken met karakter. Een unieke beleving, persoonlijke service én een huiselijke sfeer staan meer dan ooit centraal. En dat alles in één huis van vertrouwen. 

Generaties3
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Hermès - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
Omega - logo
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Hermès - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
Omega - logo
glorious_room_01.jpgfotolocalherogloriousroom1.jpg

Time to be glorious,
time to sparkle

Bij Juweliers Casteur nemen we graag de tijd en ruimte om je in een ongedwongen sfeer te leren kennen zodat we samen op zoek kunnen gaan naar dat ene unieke stuk dat jouw verhaal kracht bijzet. We vinden dat je daarvoor dan ook een decor op maat verdient. In onze Glorious Room gaan we nog een stapje verder en kan je onze juwelen of horloges passen op kledingstukken uit je eigen garderobe. Samen bekijken we jouw persoonlijke stijl en welke stukken daarbij tot zijn recht kunnen komen.

service_02.jpg
Service_INK7138.jpg

Service

Casteur_atelier_86.jpg

Uitmuntende In-house expertise

Met een team van gediplomeerde goudsmeden en uurwerkmakers zijn we één huis van vertrouwen.

Door onze jarenlange ervaring, knowhow en in-house expertise weten wij als geen ander de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij beschikken over een eigen atelier waar we eigen collecties en nieuwe creaties op maat tot leven brengen, maar ook zorgen voor de nodige onderhouden en herstellingen van uurwerken en juwelen.

Coeur de Casteur

Op maat gemaakt, speciaal voor jou

Met ons eigen maatwerk-label brengen we unieke stukken tot leven die generaties lang meegaan. Handgemaakte creaties die in het hart raken en voor altijd herinneren aan een belangrijk schakelmoment in het leven. Van een eerste schets tot het juweel van jouw dromen. Vakmanschap in zijn puurste vorm, dat is wat je van Coeur de Casteur mag verwachten.

 


LaatsteNieuws

BNL_CASTEUR_J12_BANNER_2000x1334blog.jpg

CHANEL J12 - It's all about seconds

Lees meer
fotovooraankondigingklanten.jpg

Hommage aan Annie en Eric Casteur

Lees meer
Stay Inspired
  • De iconische PRX collectie van Tissot wordt gehuld in nieuwe kleuren: wat vinden jullie van deze ijsblauwe versie? ????

#JuweliersCasteur #Watches #Tissot #PRX #Watch #Swisswatch #Vaderdag #Gift #Inspiration
  • Vier Vaderdag met een tijdloos geschenk! ????

Verras je (schoon)vader, grootvader of partner met het ultieme mannelijke accessoire dat jullie tijdloze band symboliseert. Of je nu gaat voor een klassiek ontwerp of een modern design, een...
  • ???? Vaderdag cadeautip: de Tissot PRX is een onmisbaar horloge voor mannen met een passie voor design en een oog voor vernuftigheid. ????

De 40 mm modellen zijn een eigentijdse herinterpretatie van de retro-modellen uit de jaren 70 en ogen zeer...
  • Een Seiko Prospex Sea rond je pols? Kom deze bijzondere collectie ontdekken, passen en ervaren in onze winkel. We maken graag tijd en ruimte voor je vrij.????

‣ casteur.be/nl/merken/seiko 

#juwelierscasteur #seiko #seikowatches #prospex...
  • Deze Prospex Sea Save The Ocean is  geïnspireerd op de Seiko-klassieker uit 1970, die zijn sterkte en uithoudingsvermogen bewees om de pols van de Japanse avonturier Naomi Uemura in de jaren 1974 tot 1976, toen hij een solotocht van 12.500 km met...
  • De Seiko Prospex Save the ocean collectie belichaamt de kracht, duurzaamheid en betrouwbaarheid waar het merk voor staat. 

Een deel van de opbrengst van deze iconische duikhorloges schenkt Seiko aan organisaties die strijden voor het behoud van...