1

Exclusieve
juwelen & horloges

Casteur
2021_10_28_Casteur16385_MONTAGE2-cut-7488-4999-0-0.jpg

LoveGiveCherish

1-25.jpg

Vandaag, morgen en voor altijd.

Een verloving of huwelijk is een unieke gebeurtenis en is dé gelegenheid om met een ring te symboliseren. Elke ring is uniek, kostbaar en vertelt een verhaal. Door onze persoonlijke aanpak en gecertificeerde kennis, nemen we je graag mee op ontdekkingstocht naar dé ultieme verlovings- of trouwring voor het begin van een onvergetelijk verhaal...

OmegaSpeedmaster57-georgeclooneyhomepage.jpg

De gedroomde horlogecollectie

Horloges zijn stille getuigen van je mooiste momenten in het leven en ze bestaan voor elke gelegenheid. Stoer, elegant, fijn, functioneel, modieus… Een goed horloge is een hebbeding, een metgezel, een statement. En als je het slim aanpakt, ook een goede investering. Droom jij ook van je eigen horlogecollectie? Maar welke types zijn er zoal, en vooral: hoe begin je eraan? Bekijk hier onze tips, we helpen je graag op weg! 

A gift that will stand the test of time.BreitlingLifestyle_NavitimerB01Chronograph4341.jpg
Juweliers Casteur kiest voor tijdloze kwaliteit, een unieke beleving en een persoonlijke service.

De geschiedenis van het huis Casteur is er één van vernieuwing, durf, innovatie en traditie tegelijkertijd. Al meer dan negentig jaar staat de naam Casteur voor ambacht, passie, gedrevenheid en kwaliteit. Onze huidige generatie bouwt verder op wat de vorige ons nalieten: een kwaliteitsmerk met een groot vertrouwen van de klanten en een drijfveer die enkel met het beste genoegen neemt.

Bij Juweliers Casteur houden we ervan om tegen de stroom in te zwemmen. Zo gaan we steeds op zoek naar dat tikkeltje anders, naar merken die het verschil kunnen maken, naar collecties met een verhaal, naar unieke stukken met karakter. Een unieke beleving, persoonlijke service én een huiselijke sfeer staan meer dan ooit centraal. En dat alles in één huis van vertrouwen. 

Generaties3
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Hermès - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
Omega - logo
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Hermès - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
Omega - logo
glorious_room_01.jpgfotolocalherogloriousroom1.jpg

Time to be glorious,
time to sparkle

Bij Juweliers Casteur nemen we graag de tijd en ruimte om je in een ongedwongen sfeer te leren kennen zodat we samen op zoek kunnen gaan naar dat ene unieke stuk dat jouw verhaal kracht bijzet. We vinden dat je daarvoor dan ook een decor op maat verdient. In onze Glorious Room gaan we nog een stapje verder en kan je onze juwelen of horloges passen op kledingstukken uit je eigen garderobe. Samen bekijken we jouw persoonlijke stijl en welke stukken daarbij tot zijn recht kunnen komen.

service_02.jpg
Service_INK7138.jpg

Service

Casteur_atelier_86.jpg

Uitmuntende In-house expertise

Met een team van gediplomeerde goudsmeden en uurwerkmakers zijn we één huis van vertrouwen.

Door onze jarenlange ervaring, knowhow en in-house expertise weten wij als geen ander de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij beschikken over een eigen atelier waar we eigen collecties en nieuwe creaties op maat tot leven brengen, maar ook zorgen voor de nodige onderhouden en herstellingen van uurwerken en juwelen.

Coeur de Casteur

Op maat gemaakt, speciaal voor jou

Met ons eigen maatwerk-label brengen we unieke stukken tot leven die generaties lang meegaan. Handgemaakte creaties die in het hart raken en voor altijd herinneren aan een belangrijk schakelmoment in het leven. Van een eerste schets tot het juweel van jouw dromen. Vakmanschap in zijn puurste vorm, dat is wat je van Coeur de Casteur mag verwachten.

 


LaatsteNieuws

Hemescapecodbanner.jpg

Franse stijliconen om U tegen te zeggen

Lees meer
Stay Inspired
  • Give a woman the right jewelry and she can conquer the world. ????

__________
www.casteur.be/nl/merken/dodo

#JuweliersCasteur #Juwelier #DoDo #DoDoJewels #Jewels #Jewelry #Jewellery #Fashion
  • Met de juwelencollectie van DoDo, het jongere zusje van Pomellato, creëer je elke dag opnieuw eindeloze, sprankelende looks. ???? 

‣ Ontdek onze prachtige DoDo collecties op onze website of kom langs in onze winkel in Waregem en laat je...
  • Welke stijl, identiteit of boodschap je ook hebt, DoDo is er voor iedereen. ???? Mix & match en laat je creativiteit de vrije loop zodat je je eigen unieke persoonlijkheid kan uiten.
_____
www.casteur.be/nl/merken/dodo

#JuweliersCasteur #Juwelier...
  • Met haar unieke kijk op elegantie, haar empathie en betrokkenheid en haar vermogen om elke rol te belichamen, is Jennifer Lawrence een inspirerende ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????...
  • The Longines Master Collection combineert klassieke elegantie en uitstekende kwaliteit, een combinatie die in de smaak valt bij liefhebbers van uitzonderlijke uurwerken.????
______
www.casteur.be/nl/merken/longines

#JuweliersCasteur #Longines...
  • Sinds kort maakt Oscar-winnende actrice Jennifer Lawrence nu ook deel uit van de Longines familie! ???? Ze staat bekend als een van 's werelds populairste actrices en met haar vertolking van tienerheldin Katniss Everdeen in The Hunger Games in...