1

Exclusieve
juwelen & horloges

Casteur
2021_10_28_Casteur16385_MONTAGE2-cut-7488-4999-0-0.jpg

LoveGiveCherish

Pomellato Pom Pom Dot

Het gerenommeerde Italiaanse juwelenhuis Pomellato presenteert met trots haar nieuwste POM POM DOT collectie: een levendige, innovatieve lijn die perfect aansluit bij de jeugdige geest van vandaag, terwijl ze de rijke traditie van verfijnd Italiaans vakmanschap eert.

‣ Lees meer over Pom Pom Dot

POMPOMDOTCollectionbyPomellato4.jpg

Milanese mode met een speels kantje

De juwelen uit de Pom Pom Dot collectie ademen de vrolijke geest van Pomellato en zijn doordrenkt met positiviteit en blijdschap. Elke steen in deze collectie wordt geassocieerd met een sterke, positieve kracht en komt zichtbaar tot uiting in de felgekleurde edelstenen en diamanten, het zachte gevoel van de golvende roségouden ontwerpen en de speelse variaties die je naar hartenlust kan combineren.

‣ Shop online

A gift that will stand the test of time.POMPOMDOTCollectionbyPomellato5.jpg
Juweliers Casteur kiest voor tijdloze kwaliteit, een unieke beleving en een persoonlijke service.

De geschiedenis van het huis Casteur is er één van vernieuwing, durf, innovatie en traditie tegelijkertijd. Al meer dan negentig jaar staat de naam Casteur voor ambacht, passie, gedrevenheid en kwaliteit. Onze huidige generatie bouwt verder op wat de vorige ons nalieten: een kwaliteitsmerk met een groot vertrouwen van de klanten en een drijfveer die enkel met het beste genoegen neemt.

Bij Juweliers Casteur houden we ervan om tegen de stroom in te zwemmen. Zo gaan we steeds op zoek naar dat tikkeltje anders, naar merken die het verschil kunnen maken, naar collecties met een verhaal, naar unieke stukken met karakter. Een unieke beleving, persoonlijke service én een huiselijke sfeer staan meer dan ooit centraal. En dat alles in één huis van vertrouwen. 

Generaties3
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
Omega - logo
Pomellato - logo
Bigli - logo
Breitling - logo
CHANEL - logo
dinh van - logo
Longines - logo
Marco Bicego - logo
Messika - logo
Ole Lynggaard - logo
Omega - logo
Pomellato - logo
glorious_room_01.jpgfotolocalherogloriousroom1.jpg

Time to be glorious,
time to sparkle

Bij Juweliers Casteur nemen we graag de tijd en ruimte om je in een ongedwongen sfeer te leren kennen zodat we samen op zoek kunnen gaan naar dat ene unieke stuk dat jouw verhaal kracht bijzet. We vinden dat je daarvoor dan ook een decor op maat verdient. In onze Glorious Room gaan we nog een stapje verder en kan je onze juwelen of horloges passen op kledingstukken uit je eigen garderobe. Samen bekijken we jouw persoonlijke stijl en welke stukken daarbij tot zijn recht kunnen komen.

service_02.jpg
Service_INK7138.jpg

Service

Casteur_atelier_86.jpg

Uitmuntende In-house expertise

Met een team van gediplomeerde goudsmeden en uurwerkmakers zijn we één huis van vertrouwen.

Door onze jarenlange ervaring, knowhow en in-house expertise weten wij als geen ander de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij beschikken over een eigen atelier waar we eigen collecties en nieuwe creaties op maat tot leven brengen, maar ook zorgen voor de nodige onderhouden en herstellingen van uurwerken en juwelen.

Coeur de Casteur

Op maat gemaakt, speciaal voor jou

Met ons eigen maatwerk-label brengen we unieke stukken tot leven die generaties lang meegaan. Handgemaakte creaties die in het hart raken en voor altijd herinneren aan een belangrijk schakelmoment in het leven. Van een eerste schets tot het juweel van jouw dromen. Vakmanschap in zijn puurste vorm, dat is wat je van Coeur de Casteur mag verwachten.

 


LaatsteNieuws

Stay Inspired