1

BigliBigli

Shine on, with Bigli!

De puurste vorm van schoonheid creëren en eenvoud behouden. Dat is wat de Belgische ontwerpers Thierry en Laurence Spitaels willen bereiken met hun prachtige collecties van Bigli. Ze streven elke dag opnieuw naar kwaliteit en vakmanschap en zetten zich met hart en ziel in om elke vrouw keer op keer te laten schitteren.

DUURZAME HERINNERINGEN

De zachte en tegelijkertijd onregelmatige vormen symboliseren de prachtige stroom van het leven. Zo vertelt elk Bigli-juweel een persoonlijk verhaal of brengt het een bepaald gevoel met zich mee. Ontwerpers Thierry en Laurence leggen elk prachtig moment in hun leven vast in een nieuw design. Momenten van intense emotie, liefde, vreugde, vervulling en harmonie zijn dan ook de rode draad doorheen hun collecties.

Met hun persoonlijke ontwerpen willen ze ook jouw uniek verhaal vertellen en jouw mooiste sleutelmomenten in het leven belichamen. Zodat je je mooi voelt, zowel van binnen als van buiten. 

Bigli juwelen

Collecties

Bigliminisweety.jpg

Mini Sweety

De Mini Sweety collectie presenteert prachtige cabochon edelstenen in meer dan 50 tinten in verschillende afmetingen en vormen. Welke stijl of kleur je ook verkiest, met de Mini Sweety collectie maak je keer op keer nieuwe, speelse looks.

51046114_1468638293280149_8868552079723986944_n.jpg

Chloé & Nicky

De (Mini) Chloé en Nicki collectie van Bigli is het resultaat van puur vakmanschap. De juwelen passen onderling als een puzzel in elkaar, maar kunnen ook perfect afzonderlijk gedragen worden. 

DSC_4289.jpg

Waves & Leaves

De Leaves & Waves collecties van Bigli zijn een ware ode aan de schoonheid van de natuur. Combineer een Mini Leaves sieraad met een juweel uit de Mini Waves collectie en er ontstaat een magisch lichtspektakel.

milla_2430.jpg

Infinity & Milla

Puur geluk verwerkt in een prachtig, tijdloos juweel. De Milla & Infinity collecties schitteren in al hun facetten: duurzame en veelzijdige juwelen om altijd en overal te dragen. 

De juwelen van Bigli zijn tijdloze juwelen die gratie en elegantie uitstralen. De positieve ingesteldheid en de persoonlijke boodschappen die Belgische ontwerpers Thierry en Laurence in hun juwelen willen overbrengen, sluiten zeer nauw aan bij het DNA van Casteur. Wij kiezen telkens voor merken met een ziel, met een verhaal. En dat vinden we meer dan ooit terug bij Bigli.

Hilde over Bigli

JUWELEN MET EEN KLEURRIJKE ELEGANTIE

Hedendaags, elegant, tijdloos, kleurrijk en versierd met contrasterende of spectaculaire motieven: de Bigli juwelen doen de ogen van elke vrouw fonkelen. Elk ontwerp is een persoonlijke talisman: draag er een, of combineer er meerdere. Trop is nooit te veel als je zoveel keuze hebt om jezelf elke dag opnieuw te verrassen.

De Bigli-juwelen zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat en kunnen al dan niet gezet zijn met briljanten en diverse kleurstenen. Het zijn stuk voor stuk tijdloze en elegante creaties die de tand van mode en tijd doorstaan.