1

Casteur by CasteurCasteur by Casteur

TIJDLOZE JUWELEN IN 18 KARAAT GOUD

Mensen mooier maken zit bij Casteur in ons bloed, in ons DNA. Onze band met de klant en de beleving bij het kiezen van een juweel staat bij ons meer dan ooit centraal. Al meer dan 90 jaar. Geïnspireerd door de huidige modetrends én door onze eigen klanten, presenteren wij onze eigen lijn met een verhaal dat u in het hart raakt: Casteur by Casteur. Juwelen met een twist. Een tastbare herinnering voor altijd.

Onze eigen collecties worden ontworpen en vervaardigd door ons eigen team in ons eigen atelier. Casteur by Casteur, dat zijn klassevolle en duurzame juwelen in 18 karaat wit, geel of rosé goud, al dan niet bezet met diamanten. Tijdloze creaties van de hoogste kwaliteit voor een leven lang draagplezier. Het is een erg draagbare collectie, onderling makkelijk te combineren en passend bij verschillende stijlen. De perfecte keuze voor de moderne vrouw die bewust kiest voor duurzaamheid, tijdloosheid en kwaliteit.

Een extra persoonlijke toets

Door een persoonlijke gravure toe te voegen aan je juweel, wordt het stuk nog unieker en waardevoller. Zo kan je kiezen voor een inscriptie van je naam, maar ook een datum, plaats of quote is mogelijk. Wij werken met veel plezier dat ene speciale verzoekje voor je uit!

Casteur by Casteur juwelencollectie atelier

Collecties

Casteur-023.jpg

My First Diamond

Een tijdloze, verfijnde versie van de klassieke diamant. My First Diamond is het perfecte juweel om een belangrijke mijlpaal of speciale gelegenheid in het leven te vieren. The perfect gift... 

Casteur-137.jpg

Cross collection

Tijdloze, gouden juwelen in een vintage jasje met liggende kruisjes. Onze Cross Collection sluit perfect aan bij de ontluikende stijlgevoeligheid van jonge vrouwen die op zoek zijn naar een stoere, strakke look met een hoog rock gehalte.

AR1428RGRB18-foto1.png

Birthstones

Elke geboortesteen heeft zijn eigen verhaal en kracht waaraan specifieke eigenschappen en kleuren verbonden zijn. Juwelen met een schitterende uitstraling en eindeloos draagplezier.

CasteurbyCasteur-EndlessDiamonds.png

Endless Diamonds

Tijdloze juwelen die je doen wegdromen naar het oneindige. Het lijken wel miljoenen fonkelende sterren bij heldere hemel.

Casteur-118SayMyName.jpg

Say My Name

Jouw naam, vereeuwigd in een sierlijk juweel. Onze Say My Name collectie bestaat uit letterhangertjes en naamjuwelen op maat, te verkrijgen in 18 karaat wit, geel of rosé goud.

CasteurbyCasteurLovelyDiamonds.jpg

Lovely Diamonds

De Lovely Diamonds collectie staat volledig in het teken van liefde en geluk. Romantische, liefdevolle juwelen die menig vrouwenhart sneller doen slaan. 

CasteurbyCasteurIcons.jpg

Icons

Creaties van de hoogste kwaliteit voor een leven lang draagplezier. Met deze tijdloze juwelen in 18 karaat goud ben je never out of style.

fotovanEmiliedieasjuweeldraagt.jpg

Remember Me

Na het verlies van een dierbare persoon kan iets tastbaars je soms troost bieden. Een persoonlijk, handgemaakt rouwjuweel draag je voor altijd dicht bij je en kan een houvast zijn tijdens en na het verwerkingsproces. Samen met jou ontwerpen we een mooi tijdloos rouwjuweel, als eerbetoon aan de overledene en de speciale band die jullie samen hadden.

 

Onze klanten zijn onze grootste inspiratiebron. Het idee voor onze eigen prêt-à-porterlijn Casteur by Casteur is dan ook ontstaan vanuit de warme getuigenissen en herinneringen die we krijgen van onze klanten. Als juwelier én goudsmid blijft het kriebelen om met onze creatieve expertise aan de slag te gaan. Met hart en ziel ontwerpen wij unieke creaties, waarvan we zeker zijn dat ze in de smaak gaan vallen bij de stijlgevoelige vrouw die meer en meer bewust kiest voor duurzaamheid, tijdloosheid en kwaliteit. Door de gevarieerde selectie in geel, rosé en wit goud vindt iedere (jonge)dame haar gading in onze collecties.

Hilde over Casteur
by Casteur

SPREID JE VLEUGELS EN MAAK EEN ONUITWISBARE INDRUK

Ons label met de gekende vlinder staat voor het potentieel dat juwelen hebben om iedere vrouw, ongeacht haar looks, achtergrond of budget, te doen ontpoppen tot vlinder. Met onze eigen collectie, Casteur by Casteur, spelen we graag in op de noden en wensen die leven bij onze klanten.

Net als juwelen, staan vlinders symbool voor tederheid en sierlijkheid. De kleuren van vlinders doen ons wegdromen naar verschillende seizoenen, stijlen en edelstenen, die samen een magisch kleurenspel tot leven wekken. Het gaat niet om het juweel op zich, wel om de persoon die het schenkt, krijgt of draagt. Iedereen is uniek, precies daarom is een goed juweel een perfect verlengstuk van wie je bent.

Vlinders zijn nobel, broos en prachtig. Ze kleuren onze wereld in. Ze zijn wat ze zijn: juweeltjes.