1

Winkel

DARE TO BE DIFFERENT
YOU SET THE RULES

Een unieke beleving, een huiselijke sfeer én een persoonlijke service: dat is eigen aan winkelen bij Juweliers Casteur. We maken graag tijd en ruimte vrij om jouw verhaal kracht bij te zetten met het juiste juweel of horloge. Ons team staat klaar om je te helpen met deskundig advies en een oog voor schoonheid. Ook nadien staan we graag voor je klaar: voor een onderhoud, een herstelling, of voor een volgend belangrijk moment dat je met een juweel of horloge wil vereeuwigen.

Stap gerust even binnen in onze winkel, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te inspireren met onze mooiste juwelen en horloges. We nemen je graag op een heel persoonlijke manier mee in het verhaal achter onze merken en collecties, en dat alles in één huis van vertrouwen.

Casteur_2.jpg
Casteur_65.jpg
Casteur_27.jpg
fotovandecornervanaf2015_V2.jpg
casteur_87_R0055764.jpg

GLORIOUS ROOM

Een juweel is als een tweede huid. Het is een deel van je persoonlijkheid, en je kiest het heel bewust. Bij Juweliers Casteur nemen we graag de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar de juiste ring, ketting, armband of oorbellen. In The Glorious Room, een luxueus ingerichte ruimte in onze winkel, bieden we onze klanten een heel persoonlijke pas-ervaring in een ongedwongen sfeer. 

In onze Glorious Room ontvangen we jou in alle exclusiviteit en geven we je one-on-one advies over hoe je een juweel of horloge kunt combineren met de ensembles of kledingstukken die je thuis in je kast hebt hangen. Samen bekijken we jouw persoonlijke stijl en welke juwelen daarbij tot zijn recht kunnen komen. Het is dan ook onze tweede natuur om klant en merk met elkaar te matchen en ervoor te zorgen dat je een leven lang plezier beleeft aan je aankoop.

Met juwelen moet je spelen: eenzelfde stuk kan vaak zowel in een zakelijke look passen als bij een feestelijk ensemble, als je ze goed weet te combineren. Je zal versteld staan van de vele combinatiemogelijkheden die het juiste juweel je kan bieden. Of je nu op zoek bent naar de bijpassende accessoires op je trouwjurk, je suitekleedje of je outfit voor welke gelegenheid dan ook, Juweliers Casteur zorgt ervoor dat je outfit tot in de puntjes afgewerkt is. We maken graag tijd en ruimte vrij om je te ontvangen in onze gloednieuwe ruimte waar we graag kracht bij je verhaal zetten met de juiste accessoires.

Omdat we je ongestoord het beste advies kunnen geven, werken we in onze Glorious Room steeds op afspraak. Dan heb jij ook alle tijd om een keuze te maken waar je je helemaal goed bij voelt. 

Time to smile, shine and sparkle!

casteur_72_R0055677.jpg
fotolocalherogloriousroom1.jpg
casteur_76_R0055689.jpg

November 2021: 1 grote belevingswinkel

Om jullie nog beter te begeleiden in de zoektocht naar het perfecte juweel of horloge, hebben we onze Young en Exclusive winkels omgebouwd tot één grote belevingswinkel waar we de ruimte hebben om onze klanten heel persoonlijk te gaan ontvangen. Vandaag zijn wij klaar voor een nieuw hoofdstuk, gebaseerd op nog meer beleving en one-on-one advies.

Ons team staat klaar om je te inspireren met onze prachtige collecties gouden juwelen en Zwitserse uurwerken!

Tot binnenkort?

Casteur_39.jpg
Casteur_63.jpg
Casteur_57.jpg