1

Family

banner-family.jpg
1-20.jpg1-56.jpg_web.jpg1-56.jpg_web.jpg

GEBOORTE

Een nieuw leven, een uniek moment. Na een intense periode van 9 maanden zwangerschap is je kindje eindelijk ter wereld gekomen. Hoewel het verwelkomen van een baby het grootste geschenk is dat je als moeder kan krijgen, is ook een gepersonaliseerd geboortecadeau (of ‘push-present’) een tijdloos cadeau om te koesteren. En dat heb je trouwens ook meer dan verdiend na de geboorte van je kleine spruit! Of je nu voor de eerste of de derde keer mama bent geworden, het is een mijlpaal in je leven die je leven voorgoed verandert.

Geboortecadeaus in de kijker 

Casteur by Casteur

The Exclusive Collection by Casteur

Pomellato

Bigli

 

Op maat gemaakt, speciaal voor jou

Een juweel op maat kan je als mama altijd dragen en zal je altijd herinneren aan een bijzonder moment. Het is een uniek stuk die voor jou, als moeder, elke dag je grootste geluk zal weerspiegelen. Vaak wordt gekozen voor een prachtige naamketting met de eerste letter van je baby of de volledige naam erin gegraveerd, of voor een hangertje met de geboortesteen van je kind of voor een gepersonaliseerde armband of ring.

fullsizeoutput_479a9.jpg
2019_10_25_CASTEUR110088.jpg2019_10_25_CASTEUR110105.jpg2019_10_25_CASTEUR110105.jpg

SWEET SIXTEEN FOR EVER

Wanneer onze (klein)dochters of -zonen van tiener naar jongvolwassene gaan, verandert hun smaak en keuze in juwelen en accessoires met hen mee. Na goedkopere, trendgevoelige stukken kiezen ze meer en meer bewust voor duurzaamheid, tijdloosheid en kwaliteit. Bij speciale verjaardagen zoals 16, 18 of 21 worden dan ook vaak persoonlijke juwelen of stijlvolle horloges als geschenk gegeven. 

Een eerste diamant, een tijdloos horloge van Longines of Hermès of een naamjuweel dat op maat wordt gemaakt: we helpen je graag in de zoektocht naar het perfecte juweel of horloge zodat de herinnering blijvend is.

AfstudeercadeausCasteurbanner.jpgT125.610.16.041.00-EXTRA2.jpgT125.610.16.041.00-EXTRA2.jpg

Afstuderen

Na jaren zwoegen op de hogeschool of universiteit is het eindelijk zover: dé felbegeerde diploma-uitreiking. Afstuderen is een belangrijk schakelpunt in het leven van zoon of dochter dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Eén van de populairste afstudeercadeaus voor de geslaagde (klein)zoon of -dochter is ongetwijfeld een stijlvol horloge of juweel: een waardevol geschenk dat een leven lang een tastbare herinnering aan dat belangrijke moment zal zijn. 

De juiste eerste indruk

Als je afstuderend (klein)kind straks zijn of haar eerste stappen op de arbeidsmarkt zet, verandert ook zijn of haar kledingstijl: van casual naar business, van sportief naar meer gekleed. Een elegant juweel of horloge geeft meteen de juiste eerste indruk, en toont uitstraling en persoonlijke stijl.

Wil je het nog iets persoonlijker maken?

Laat dan een gravure toevoegen aan je geschenk zoals een naam, een plaats of misschien wel de afstudeerdatum. 

Rouwjuwelen

Na het verlies van een dierbare persoon kan iets tastbaars je soms troost bieden. Een persoonlijk, handgemaakt rouwjuweel draag je voor altijd dicht bij je en kan een houvast zijn tijdens en na het verwerkingsproces. Samen met jou ontwerpen we een mooi tijdloos rouwjuweel, als eerbetoon aan de overledene en de speciale band die jullie samen hadden.

We luisteren in alle sereniteit naar jouw verhaal en zetten jouw verlies op een vakkundige en discrete wijze om in een persoonlijk rouwjuweel. Iets unieks, zoals Kaatje liet maken bij het tragisch overlijden van haar zoon, en kort daarna van een van haar beste vriendinnen. Iets tastbaars dat ze voor altijd dicht bij zich zal kunnen dragen.

Rouwjuwelen op maat

Binnen onze eigen collectie hebben we een aantal rouwjuwelen ontworpen in 18 karaat wit, geel of rosé goud. Dit kan zowel een hangertje, ring of armband zijn in een symbolische vorm zoals een hartje. Het kan een symbool zijn voor iemands leven of herinneringen aan fijne momenten samen. Zo leeft een dierbare voor altijd verder in jouw gedachten wanneer je het sieraad draagt.

Een vaak gekozen rouwjuweel is een asjuweel. Heel vaak laten mensen de urne op een begraafplaats zetten of kiezen ze voor verstrooiing, maar een deel van de as houden ze graag dicht bij zich. We verwerken dan een hoeveelheid as van een dierbare overledene in een ketting, armband of ring met een kokertje of een holle ruimte, subtiel of net opvallend. Hoe jij het wil. 

Schermafbeelding2020-10-14om12.26.30.png
fotovanEmiliedieasjuweeldraagt.jpg

COMMUNIE OF LENTEFEEST

Ben je op zoek naar het perfecte juweel voor een eerste communie, vormsel of lentefeest? Bij Juweliers Casteur bieden we je een waaier aan mogelijkheden aan, zowel voor mama als dochter! Een gouden naamjuweel, een eerste diamant, een prachtige collier of misschien wel de allereerste keer gaatjes in de oren laten schieten? Wat je ook kiest, het is een prachtig aandenken aan een onvergetelijke dag!

communieboys.jpg
IMG_3987.jpg
Foto7-10-2020224856.jpg