Disclaimer

Algemeen

Juweliers Casteur NV, Stationstraat 22-24-26 8790 Waregem is eigenaar van de website www.casteur.be

Door de toegang tot en het gebruik van deze website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de algemene voorwaarden.

De naam en het logo van Juweliers Casteur NV, van haar verbonden vennootschappen en van de producten en diensten die zij aanbieden, zijn handelsmerken en handelsnamen die beschermd zijn door de nationale en internationale wetgevingen.

Hoewel Juweliers Casteur NV alles in het werk heeft gesteld om op zijn website alleen volledige en correcte informatie te plaatsen, aanvaardt Juweliers Casteur NV geen aansprakelijkheid voor de correctheid, geschiktheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Alle informatie op de website van Juweliers Casteur NV is van informatieve aard en wordt louter voor informatieve doeleinden beschikbaar gesteld. 
Juweliers Casteur NV en/of zijn filialen kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade te wijten aan de toegang tot en de raadpleging of het gebruik van de informatie op de website www.casteur.be, noch voor het ontbreken ervan.

De teksten en afbeeldingen op de website www.casteur.be zijn onderworpen aan een copyright en de bescherming van het intellectuele eigendom. Ze mogen niet gekopieerd, gewijzigd of in gelijk welke vorm gepubliceerd worden zonder uitdrukkelijke toelating van Juweliers Casteur NV.

De teksten en afbeeldingen die een product beschrijven, zijn niet bindend.

Links

Onze site kan links en verwijzingen bevatten naar andere internet-websites en Juweliers Casteur NV is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy-praktijken van deze gelinkte sites.