1

Wedding

XIM_5809.jpg

Elk mooi verhaal begint met een “JA”
én een ring...

Verlovingsringen

Met een gerust hart op één knie gaan begint bij de voorbereiding: de juiste setting, de juiste sfeer, en natuurlijk: de juiste ring. Elke verlovingsring is uniek, kostbaar en vertelt een verhaal. Of je nu op zoek bent naar een klassieke diamanten verlovingsring of naar een ring met een gekleurde edelsteen, wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht naar de ultieme verlovingsring voor het begin van een onvergetelijk verhaal. We maken graag tijd en ruimte voor je vrij om je in alle rust deskundig te adviseren.

En daarna… is het aan jou!

Je kent de ringmaat van je aanstaande niet?

Geen probleem! Na het huwelijksaanzoek kom je gewoon samen naar de winkel en wordt de verlovingsring speciaal voor haar vinger op maat gemaakt. 

Ik zag het doosje van Casteur
en wist dat het goed zat.

Toen Jasper vorig jaar de sprong waagde en me ten huwelijk vroeg, hoorde daar ook een verlovingsring bij. Toen hij het doosje tevoorschijn toverde en ik zag dat het van bij Casteur kwam, was ik al gerust.

Lees hier het volledige verhaal van Liesbeth en Jasper
Casteur-0089.jpg
Casteur-0110.jpg

Zoektocht naar de perfecte diamant

Om de perfecte diamant te kiezen, is kennis van zaken nodig, en die hebben wij voor jou in huis. Al meerdere generaties lang. In onze aparte trouwcorner gidsen we je graag door de verschillende soorten ringen, materialen en diamanten en helpen we je de juiste keuze te maken. Zodat je topkwaliteit voor het leven in huis haalt.

Als je investeert in een diamanten verlovingsring, is het belangrijk dat je weet welke kwaliteit je koopt. Aan de hand van de 4C's, het classificatiesysteem voor diamanten, wordt de kwaliteit van de diamant bepaald: CARAT of karaat, het gewicht van de steen, COLOUR of kleur, CLARITY of zuiverheid en CUT of slijpvorm en -kwaliteit. 

Op zoek naar de perfecte verlovingsring?

maak een afspraak
1-31.jpg

Trouwringen

Al eeuwenlang zijn trouwringen hét symbool van eeuwige liefde en verbondenheid. Niets zal je zo vaak aan je trouwdag herinneren als je trouwringen. Het samen uitzoeken van trouwringen is voor veel koppels dan ook een zeer bijzonder en intiem moment.

Bij Juweliers Casteur nemen we graag de tijd om samen met jullie op zoek te gaan naar de perfecte trouwringen die 200% aansluiten bij jullie stijl en persoonlijkheid. En voor de dames gaan we uiteraard ook op zoek naar de perfecte match met de verlovingsring! Je kan rekenen op meer dan 90 jaar vakmanschap, expertise én vertrouwen.

1-178copy.jpg
1-25.jpg
3-3.jpg

Bezegel jullie liefde met unieke trouwringen

maak een afspraak
B83A3189.jpgsarahjasper-36.jpgsarahjasper-36.jpg

Verlovings- en trouwjuwelen

Naast verlovings- en trouwringen kan je bij Juweliers Casteur ook terecht voor gouden trouwjuwelen. Je juwelen moeten op je trouwdag net zo oogverblindend mooi zijn als jij. Ook over 5 of 15 jaar moet je ze nog steeds met evenveel plezier dragen, en met een warm hart terugdenken aan de herinneringen van jullie mooiste dag. In onze gloednieuwe Glorious Room maken we graag tijd en ruimte voor je vrij om het perfecte juweel te vinden dat aansluit bij jouw stijl, persoonlijkheid én feestoutfit. 

Voor mannen kan ook een tijdloos horloge een persoonlijk aandenken aan hun mooiste dag zijn. Op de achterkant van het horloge kunnen we een persoonlijke gravure toevoegen om het stuk nog waardevoller te maken.

A match made in heaven

"Ik denk vol warme gevoelens terug aan onze mooiste dag, en zal dankzij mijn trouwjuwelen van Juweliers Casteur nog lang kunnen nagenieten van die herinneringen."

Lees het volledige verhaal van Anne & Elias

Huwelijksverjaardag

Een jubileum kan je niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Of je 5, 20 of 35 jaar getrouwd bent, het is en blijft een prachtig moment om terug te denken aan jullie trouwdag. Met een persoonlijk geschenk kan je deze bijzondere gebeurtenis voor altijd koesteren. En daar helpen wij je maar al te graag mee. Met onze unieke collecties willen we je in het hart raken en er een uniek verhaal mee vertellen. Jullie verhaal.

1-388.jpg
1-383.jpg

Kies voor maatwerk

Vind je in onze uitgebreide selectie toch niet meteen wat je zoekt? Dan gaan wij nog net dat stapje verder en maken we volledig naar jouw (of haar) smaak en wensen dé ultieme droomring met Coeur de Casteur.

Een schets, een tekening, een foto van het internet, of gewoon een beeld in je hoofd: wij gaan er samen met jou mee aan de slag. Misschien heb je een steen die je graag verwerkt zou zien in de ring? Vertel het ons, wij brengen je idee maar al te graag tot leven. Samen kiezen we het ontwerp, de materialen, de steen en de afwerking.

Casteur_atelier_127.jpg

VOEG EEN PERSOONLIJKE TOUCH TOE

Door een gravure toe te voegen aan de ring, wordt het stuk nog unieker en persoonlijker. Zo kan je bijvoorbeeld jullie initialen, een plaats of een mooie quote in de ring laten graveren wat de ring des te specialer zal maken.

14.jpg
1-23.jpg
liejas_lg-135.jpg