1

The Exclusive CollectionThe Exclusive Collection

Onze eigen diamanten juwelencollectie

De diamant is zonder twijfel dé koning der edelstenen en is een van de meest universele symbolen van de eeuwige liefde. Om de perfecte diamant te kiezen, is kennis van zaken nodig, en die hebben wij voor jou in huis. Het idee voor The Exclusive Collection is ontstaan vanuit de toenemende vraag van onze klanten naar exclusief maatwerk en de interesse in het verhaal achter de diamant.

Ons verhaal

Onze expertise en passie vertalen zich in hoogwaardige diamanten juwelen met een tijdloos karakter. Dankzij onze jarenlange ervaring in de goudsmederij en de diamantsector beschikken wij over de juiste vakkennis om je te helpen de juiste keuze te maken, zodat je topkwaliteit voor het leven in huis haalt.

Elk diamanten juweel uit The Exclusive Collection is uniek en heeft een eigen verhaal en historiek waarover we je graag meer vertellen. Iedere diamant wordt na een lange zoektocht door ons persoonlijk uitgezocht en geselecteerd. De 4 C’s (een classificatiesysteem voor diamanten) vormen samen de basis waarop wij onze edelstenen kiezen en stoppen pas met zoeken als we er zelf van overtuigd zijn dat we de perfecte steen voor jou gevonden hebben. Zo krijg je de absolute garantie dat je diamant altijd de beste zal zijn qua prijs/kwaliteit. Bovendien werken wij uitsluitend met betrouwbare zichthouders en kan elke diamant getraceerd worden met een uniek nummer. 

Niets mooier dan een prachtig diamanten juweel voor een vrouw die klasse en schoonheid wil uitstralen. Bij het ontwerpen van een juweel vinden we het belangrijk dat het een weerspiegeling is van de persoon die het draagt. Juweliers Casteur gaat daarom nog een stapje verder en voegt een vijfde C toe: de C van "Client-Oriented" - het vinden van de juiste steen bij de juiste persoon. Omdat elke vrouw uniek is en een eigen stijl heeft, willen we met The Exclusive Collection verschillende persoonlijkheden inspireren. De perfect match, daar gaan we voor. 

Verlovings- en trouwjuwelen

Binnen The Exclusive Collection bieden we prachtige collecties verlovings- en trouwringen en juwelen aan. Het team van Juweliers Casteur staat klaar om je te begeleiden in de zoektocht naar het perfecte trouwjuweel dat matcht met jouw stijl en persoonlijkheid.

The Exclusive Collection

Collecties

2021_10_28_Casteur15719.jpg

Blooming

Take my breath away

Deze adembenemende collectie is speciaal ontworpen voor de zachtaardige vrouw die houdt van romantiek.

2021_10_28_Casteur16612-cut-5466-5477-758-0.jpg

Sparkling

Shine bright like a diamond

Ontdek deze magische collectie met hoogwaardige en exclusieve verlovingsringen. 

2021_10_28_Casteur16052.jpg

Classic

The beauty of life is made up of light and shadow

Geniet van deze prachtige tijdloze collectie, speciaal ontworpen voor de hedendaagse vrouw.

The Exclusive Collection staat voor unieke diamanten juwelen die de eeuwen doorkruisen en van generatie op generatie kunnen doorgegeven worden. Elke creatie is uniek, net zoals de persoon die het juweel draagt. Om de perfecte diamant te kiezen, is kennis van zaken nodig en die hebben wij voor jou in huis. Ons ervaren team staat klaar om je betrouwbaar advies te bieden en je te helpen de juiste keuze te maken, zodat je topkwaliteit voor het leven in huis haalt.

Hilde over The Exclusive Collection

Diamonds are forever…

En al zeker als hij met zorg is uitgekozen door een erkende juwelier en met vakkennis wordt gemonteerd in een juweel. Want het gaat om meer dan de steen op zich. Je investeert in tijdloze elegantie, vakmanschap, onvoorwaardelijke kwaliteit in elk facet: de selectie, het slijpen, het ontwerp van je juweel, het zetten van de steen, de goudsmid die je juweel op maat afwerkt en polijst. Tot en met de eventuele gravure die het op en top persoonlijk maakt.

Belgisch vakmanschap

Al meer dan 90 jaar staat Juweliers Casteur garant voor kwaliteit, vertrouwen en klantgerichtheid. Drie belangrijke pijlers die ook cruciaal zijn bij het uitzoeken van de juiste diamant. We selecteren onze diamanten met de grootste zorg om ze daarna in ons eigen atelier op ambachtelijke wijze in een juweel te vervaardigen. Iedere creatie wordt stuk voor stuk met de hand gemaakt door onze gediplomeerde goudsmeden.