1

dinh vandinh van

Creativiteit zonder grenzen

Al meer dan 50 jaar laat het toonaangevende Franse juwelenhuis dinh van een frisse wind waaien doorheen de traditionele juwelensector. Met zijn strakke, gedurfde en unieke creaties richt hij zich op de geëmancipeerde vrouw die juwelen draagt voor alledaags gebruik, en niet enkel bij feestelijke gelegenheden.

Creativiteit zonder grenzen, een vrije geest en een unieke stijl typeren de collecties van dinh van. Vakman Jean Dinh Van slaagt erin om op een subtiele wijze kunst en techniek te combineren. Dinh van durft tegen de stroom in te gaan, een visie die perfect bij het DNA van Juweliers Casteur past.

dinh van

Collecties

dinhvan-colliers-maillon-oj-diam.png

Maillon

De Maillon collectie is vervaardigd met echt vakmanschap. Het is een herinterpretatie van de schakelketting in een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken waardoor de juwelen uit deze reeks een modieuze en minimalistische uitstraling krijgen.

DINH_VAN_VISUELSCAMPAGNE2022_Pagina_3.png

Le Cube Diamant

Le Cube Diamant, gecreëerd in het begin van de jaren ’70, is gebaseerd op een spel van contrasten tussen de ronding van een diamant en het vierkant waarin deze is gezet. Deze twee tegengestelde vormen verenigen zich om een tijdloze creatie te verwelkomen die lijkt te zweven. 

DINH_VAN_VISUELSCAMPAGNE2022_Pagina_5.png

Menottes dinh van

Traditioneel worden in veel juwelen de sluitingen verborgen, dinh van maakt er net de centrale focus van. De inhakende handboeien symboliseren de eeuwige verbondenheid: de een kan niet zonder de ander.

272952951_5419143224767353_4000952528259885871_n.jpg

Double Coeurs

Toon jouw liefde met de nieuwe Double Cœurs-collectie van dinh van: een romantische versie van de iconische Menottes-collectie voor diegenen die elke dag de liefde willen vieren.

Dinh van durft tegen de stroom in te gaan, een visie die perfect bij het DNA van Juweliers Casteur past. Het Franse juwelenmerk heeft een zeer herkenbare stijl en resulteert zich in een tijdloos design waar traditie, durf en speelsheid elkaar ontmoeten.

Hilde over dinh van