1

dinh vandinh van

Creativiteit zonder grenzen

Al meer dan 50 jaar laat het toonaangevende Franse juwelenhuis dinh van een frisse wind waaien doorheen de traditionele juwelensector. Met zijn strakke, gedurfde en unieke creaties richt hij zich op de geëmancipeerde vrouw die juwelen draagt voor alledaags gebruik, en niet enkel bij feestelijke gelegenheden.

Creativiteit zonder grenzen, een vrije geest en een unieke stijl typeren de collecties van dinh van. Vakman Jean Dinh Van slaagt erin om op een subtiele wijze kunst en techniek te combineren. Dinh van durft tegen de stroom in te gaan, een visie die perfect bij het DNA van Juweliers Casteur past.

dinh van

Collecties

DINH_VAN_VISUELSCAMPAGNE2022_Pagina_3.png

Le Cube Diamant

Le Cube Diamant is gebaseerd op een spel van contrasten tussen de ronding van een diamant, als teken van spiritualiteit, en het vierkant waarin deze is gezet, als symbool van stabiliteit.

DINH_VAN_VISUELSCAMPAGNE2022_Pagina_5.png

Menottes dinh van

Traditioneel worden in veel juwelen de sluitingen verborgen, dinh van maakt er net de centrale focus van. De inhakende handboeien symboliseren de eeuwige verbondenheid: de een kan niet zonder de ander.

Schermafbeelding2021-12-09om11.12.37.png

Bracelet sur cordon

Met zijn katoenen koordarmbanden veroorzaakte dinh van aan het begin van de 21ste eeuw opnieuw een revolutie in de juwelenwereld. De speelse armbandjes zijn speciaal ontworpen om elke dag te dragen.

Dinh van durft tegen de stroom in te gaan, een visie die perfect bij het DNA van Juweliers Casteur past. Het Franse juwelenmerk heeft een zeer herkenbare stijl en resulteert zich in een tijdloos design waar traditie, durf en speelsheid elkaar ontmoeten.

Hilde over dinh van