1

TAG HeuerTAG Heuer

Grensverleggende horloges van de hoogste kwaliteit

Al decennialang toont TAG Heuer een ware pioniersgeest bij het ontwerpen van zijn horloges en zijn toewijding aan innovatieve designs en degelijk vakmanschap. Het Zwitserse familiebedrijf werd opgericht door Edouard Heuer, die oorspronkelijk het merk ‘Heuer’ startte in 1860. Al snel genoot het horlogemerk een uitstekende reputatie en werd het een van de meest vooraanstaande merken binnen de luxe-horlogerie. Niet veel later speelde Heuer ook een toonaangevende rol bij de ontwikkeling van de moderne chronograaf. Een belangrijke evolutie die het bedrijf autoriteit maakte op het gebied van grensverleggende innovaties en sportchronometrie.

Sportieve, luxueuze en betaalbare horloges

TAG Heuer staat vooral bekend om zijn betaalbare sportieve horloges voor zowel heren als dames. Heuer zag al zeer snel de kracht van sport en maakte sterke connecties met de motorsport, waarvan de sponsoring van het Red Bull Racing team vandaag nog steeds een belangrijk deel uitmaakt. Legendarische modellen waaronder de Monaco en de Carrera zijn terecht mijlpalen in de geschiedenis van het Zwitserse horlogemerk.

TAG Heuer horloges

Collecties

TAGHeuerCarreraFrance-merkenpagina2.jpg

Carrera

De bekendste en meest succesvolle collectie van TAG Heuer is de Carrera, vernoemd naar de legendarische autorally Carrera Panamericana Race. De Carrera werd speciaal ontworpen om de trillingen te weerstaan die professionele coureurs in de cockpit ervaren.

TAGHeuerMonacoSkeleton-merkenpagina.jpg

Monaco

De TAG Heuer Monaco is sterk verbonden met de autosport en is vernoemd naar de beroemde Grand Prix-race in Monaco. De Monaco staat voor luxe, avontuur en retro-flair en trekt meteen de aandacht met zijn grote vierkante kast. Een gedurfd ontwerp met zowel een vintage als hedendaagse toets.

287209485_10159240509363655_8582874047169349379_n1.jpg

Aquaracer

De Aquaracer, het robuuste sportuurwerk geïnspireerd op de onderwaterwereld, is klaar om elke uitdaging aan te gaan. Met zijn uitstekende waterbestendigheid is de Aquaracer de perfecte keuze voor duikers en waterratten met een knipoog naar stijl.

CAZ101N.FC8243-EXTRA2.jpg

Formula 1

De TAG Heuer Formula 1 is het ultieme racemodel van TAG Heuer en is ontworpen voor een leven op hoge snelheid, op én naast het circuit. De collectie geniet een grote populariteit als instapmodel voor jonge mensen die het leven ten volle willen beleven zonder ook maar één seconde te verspillen.

TAG Heuer staat bekend om zijn betrouwbaarheid en constante evolutie op het gebied van precisie en prestatie. Dat maakt TAG Heuer dé perfecte partner voor mensen met een open geest die elk moment zeer intens willen beleven. Doorheen de jaren heeft het merk er alles aan gedaan om de ontwikkelingen op horlogegebied voor te zijn. Met een TAG Heuer horloge draag je altijd een stukje geschiedenis rond je pols. Verschillende iconische TAG Heuer collecties bieden een reeks instapmodellen die zowel stijlvol als betaalbaar zijn. Van de Formule 1 of Aquaracer tot de Carrera of Monaco: TAG Heuer is de perfecte keuze voor zowel beginners als gevorderden en iedereen die van motorsport houdt of de avant-gardestijl waardeert.

Stefaan over Tag Heuer

Toevoeging TAG

Het horlogemerk is altijd in handen gebleven van de familie Heuer. Pas in 1985 kreeg het merk de toevoeging TAG, toen Jack Heuer het bedrijf verkocht aan Techniques d’Avant Garde (afgekort TAG). Sinds 1999 maakt TAG Heuer ook deel uit van het Franse luxebedrijf LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy).

Balans tussen erfgoed en innovatie

De uiterst professionele ontwerpers, wiskundigen en productie- en kwaliteitsspecialisten stellen TAG Heuer in staat om echt “out of the box” te denken en de meest fundamentele principes van uurwerken opnieuw uit te vinden: energie, mechaniek en accuratesse. De toewijding aan innovatie gekoppeld aan het erfgoed van TAG Heuer zet het bedrijf ook in het volgende millenium helemaal op de kaart.

Don’t crack under pressure

De iconische TAG Heuer slogan #DontCrackUnderPressure verwijst naar de langdurige samenwerkingen met prominente atleten en charismatische ambassadeurs, mensen die elke dag onder druk presteren en de tijd met ongeëvenaarde precisie beheersen. Ze weerspiegelen een voor een de kernwaarden van TAG Heuer: teamwork, mentale kracht, moed en ambitie.