1

Over ons

casteur_252_IMG_2840.jpg

Always making you shine

Mensen mooier maken zit bij Casteur in ons bloed, in ons DNA. Casteur is geen klassieke juwelier maar brengt collecties juwelen en horloges met een verhaal, en durft ‘outside the (jewellery) box’ te denken. Onze band met de klant, de beleving bij het kiezen voor een juweel of een horloge dat de tand des tijds met verve zal trotseren: al 3 generaties lang maken we het verschil voor onze klanten.

Fier dat we onze merken én onze klanten zo goed kennen, en dat hen met elkaar matchen voor ons een tweede natuur wordt.

overonsmatchen.jpg
fotolocalherogloriousroom1.jpg

Liefde voor het vak, doorgegeven van vader op zoon: 3 generaties, 90 jaar ambacht, 3 maal passie

De geschiedenis van het huis Casteur is er één van vernieuwing, durf, innovatie en traditie tegelijkertijd. Al meer dan negentig jaar staat de naam Casteur voor ambacht, passie, gedrevenheid en kwaliteit. Onze huidige generatie bouwt verder op wat de vorige ons nalieten: een kwaliteitsmerk met een groot vertrouwen van de klanten en een drijfveer die enkel met het beste genoegen neemt. Elke generatie Casteur gaat met zijn tijd mee en investeert niet alleen in kwaliteit, maar ook in innovatie, nieuwe merken en nog meer klantenbeleving.

Vandaag runt Stefaan Casteur de zaak, samen met echtgenote Hilde Bruwier en een enthousiast team medewerkers. Juweliers Casteur onderscheidt zich duidelijk van andere juweliers op een eigenzinnige, atypische manier: persoonlijke service in de winkel zowel tijdens de openingsuren als op afspraak, een stijlvol interieur in een warme huiselijke sfeer, onze Glorious Room, glijdende etalages waar de klant doorheen kan wandelen om de collecties juwelen en horloges te bekijken, én steeds een persoonlijke aanpak met oor voor het verhaal van de klant.

2019_10_26_CASTEUR110369.jpg
2019_10_26_CASTEUR110374.jpg
2019_10_26_CASTEUR110382.jpg

Stefaan Casteur is niet alleen de derde generatie, maar beheerst ook de drie disciplines: juwelier, goudsmid én horlogemaker.

Stefaana-typisch.jpg

THE CASTEUR FAMILY

Het team van Juweliers Casteur bestaat uit stuk voor stuk onmisbare personen die meer zijn dan collega’s. De zaak fungeert als een echt familiebedrijf waar iedereen deel van uitmaakt. Ons succes is maar zo sterk als de mensen die het iedere dag samen creëren. Een hecht, gepassioneerd team dat zich elke dag 200% inzet voor een onklopbare service en beleving. Van creatieve etalages tot picture-perfect verpakkingen en op maat geselecteerde persoonlijke juwelen: een bezoekje aan Juweliers Casteur vergeet je niet snel.

Casteur2023-60_web.jpg
Casteur2023-92_web.jpg

Je wordt niet sterk zonder
sterke mensen om je heen.

casteur_266_R0056657-cut-1350-1143-0-0.jpgcasteur_239_IMG_2820.jpgcasteur_239_IMG_2820.jpg

STEFAAN

Derde generatie goudsmid en juwelier

In mooi contrast met de moderne invalshoeken van de juwelierszaak, staan de traditionele ambachtstechnieken die door de vader en grootvader werden doorgegeven aan zaakvoerder Stefaan. Met de nodige expertise én een passie voor klantencontact, zoekt (of maakt) hij het perfecte stuk voor iedere klant. 

casteur_209_IMG_2805.jpgcasteur_256_R0056538.jpgcasteur_256_R0056538.jpg

HILDE

Het hart en ziel van Juweliers Casteur

Hilde zorgt met haar feeling voor stijl en beleving voor de uitstraling van de zaak. Haar touch komt tot leven op verschillende manieren: in de events, de inrichting van de winkel, de projecten, het contact met de klant. Hilde is een echte people-person die iedereen meteen op zijn of haar gemak stelt, en op zoek gaat naar de perfecte match voor iedere unieke persoonlijkheid.

casteur_203_R0056315.jpgcasteur_144_IMG_2335.jpgcasteur_144_IMG_2335.jpg

CELINE

Céline is onze enthousiaste administratieve duizendpoot die mee zorgt voor een gestructureerde en efficiënte werking van Juweliers Casteur. De ‘rots in de branding’ voor het hele team, die met haar gedreven, accurate en leergierige persoonlijkheid mee aan de wieg staat van de vernieuwingen en successen van de zaak. Een onmisbare schakel in het team.  

casteur_130_IMG_2617.jpgcasteur_118_IMG_2568.jpgcasteur_118_IMG_2568.jpg

DENNIS

Vakmanschap in de vingers. Als in-house horlogemaker bij Juweliers Casteur zorgt hij voor het onderhoud en de herstellingen van de haute horlogerie. De kleinste elementen in de afwerking, de minutieuze details van het binnenwerk... Een métier van de fascinerende, maar tevens complexe combinatie van kwaliteit en esthetiek. 

Casteur-17.jpgCasteur-20.jpgCasteur-20.jpg

Leen

Met haar passie voor schoonheid en oog voor detail is Leen een ware aanwinst voor ons team én onze klanten. Al van jongs af aan is Leen een inventieve ziel met een voorliefde voor unieke juwelen en horloges. Met haar achtergrond in de textielindustrie haalt Leen met veel plezier haar creativiteit boven om onze merken en klanten met elkaar te matchen.

Casteur2023-2.jpgCasteur2023-13.jpgCasteur2023-13.jpg

ANN

Ann koestert een diepe liefde voor de verhalen en boodschappen achter een juweel of horloge waardoor ze steeds op zoek gaat naar de perfecte match voor haar klanten. Naar dat ene unieke stuk dat het verhaal of een bepaalde mijlpaal van de klant kracht bijzet. Ann ademt sereniteit en zorgt voor een bijzondere winkelbeleving waar elke klant zich thuis voelt.

Casteur2023-29.jpgCasteur2023-70.jpgCasteur2023-70.jpg

SOETKIN

Als jongste telg van ons team brengt Soetkin een enorme gedrevenheid en een schat aan nieuwe en frisse ideeën met zich mee. Creativiteit stroomt door haar aderen, wat een extra dosis inspiratie brengt in alles wat ze doet. Met haar warme persoonlijkheid en passie voor verkoop brengt ze de schoonheid van haar klanten tot leven met een prachtig juweel of horloge.

casteur_179_R00562322.jpgcasteur_124_IMG_2246.jpgcasteur_124_IMG_2246.jpg

VANESSA

Vanessa focust zich op de digitale groei van de zaak en zorgt ervoor dat je makkelijk de weg naar ons vindt via verschillende online kanalen. Verder is ze het gezicht achter de website www.casteur.be en houdt ze ervan haar (digitale) pen boven te halen. 

Volg jij ons al op social media? ;-) 

Volg ons op Instagram | Volg ons op Facebook