1

BreitlingBreitling

Authentieke luxe voor zelfbewuste, actieve en stijlvolle mannen en vrouwen

Het Zwitserse horlogemerk Breitling bestaat al sinds 1884 met reeds de vijfde generatie aan het roer. Breitling wordt aanzien als één van de grootste horlogemerken wereldwijd, enerzijds door zijn historische modellen en anderzijds door zijn innovatieve, technologische prestaties. Al sinds zijn oprichting heeft Breitling een ware pioniersrol vervuld in de ontwikkeling van de chronograaf, gekoppeld aan uiterste precisie en uitmuntende, unieke designs.

VAN FUNCTIONEEL NAAR STIJLVOL 

Door de betrouwbaarheid en functionaliteit van de horloges, was het merk oorspronkelijk zeer populair bij professionals. Tegenwoordig is een Breitling horloge ook een stijlvol accessoire, met oog voor detail en finesse. Met deze gedachte in het achterhoofd, voegde Breitling een emotionele waarde toe aan de technologie. Als high-end horlogemerk blijft Breitling voortdurend streven naar perfectie, performance en elegantie.

Breitling horloges

Collecties

Navitimer_1_B01_Chronograph_43_with_blue_dial_and_stainless_steel_Navitimer_bracelet.jpg

Navitimer

De Navitimer is hét pilotenhorloge bij uitstek, een revolutionaire polschronograaf die vrijwel meteen onmisbaar werd onder piloten en luchtvaartliefhebbers.

PREMIERHERITAGEB25DATORA42-GOLDSILVER2.jpg

Premier

De uurwerken binnen de Breitling Premier-collectie combineren doelmatigheid met kwaliteit en prestatie. Tijdloze ontwerpen met een vintage touch die het erfgoed van het horlogemerk waardig zijn.

Super-AVI-Mosquito_img_804_536.jpg

Classic Avi

Geïnspireerd op de boordchronografen uit de jaren ’30, is de Classic Avi hét moderne retro luchtvaarthorloge met topprestaties en een uitstekende leesbaarheid. 

KeyAssets_Chronomat_FrecceTricolori.jpg

Chronomat

In 1984 maakte Breitling een gewaagde sprong met de lancering van een indrukwekkende mechanische chronograaf: de Chronomat. 

breitling-superocean-heritage-ii-b20-automatic-42-mm-ab2010121b1a1_2.jpg

Superocean Héritage

Na jarenlang ‘in the picture’ te staan als hét pilotenuurwerk, boorde Breitling met de Superocean Héritage de wereld van het duiken aan. Ze ontwikkelden een duikershorloge om aan te tonen dat hun precisie ook onder water standhield.

Breitling-Avenger-Chrono.jpg

Avenger

Met zijn ongeëvenaarde veiligheid en betrouwbaarheid, extreme schokbestendigheid en maximale functionaliteit is de Breitling Avenger overal klaar voor wanneer jij dat ook bent.


Foto26-08-2020160052.jpg

Professional

De robuuste horloges binnen de Professional-familie zijn uitgerust met high-performance functies en multifunctionele chronografen die geschikt zijn voor elke missie of avontuur.

Superocean-II-Automatic-48-bleu-stillife-waterdrops.jpg

Superocean

De Superocean werd in 1957 door Breitling ontworpen voor professionele en militaire duikers, maar al snel werd de Superocean ook de favoriet onder vrijetijdsduikers en horlogeliefhebbers.

De horloges van Breitling zijn een technisch hoogstandje en een prachtvoorbeeld van kwaliteit zonder compromissen. Breitling is een toonbeeld van vakmanschap en technische uitmuntendheid, met zorgvuldige aandacht voor details en afwerking. Wij kijken vol vertrouwen naar de toekomst van Breitling. Het is goed om terug te gaan naar de roots en tegelijkertijd een karaktervol uurwerk te creëren. In de collectie van een echte horlogeliefhebber zal je altijd één of meerdere Breitling-stukken terugvinden.

Stefaan over Breitling

MODERNE CHRONOGRAAF

In 1915 ontwikkelde Breitling de eerste polschronograaf met een onafhankelijke drukknop op 2 uur, bedoeld om er de chronometerfuncties mee te bedienen. Het hedendaagse beeld van de typische chronograaf was geboren. Niet veel later pakte Breitling uit met een tweede onafhankelijke drukknop waarmee de wijzer terug op nul gezet kan worden (een drukknop voor start/stop en een drukknop voor reset).Breitling gaf hiermee vorm aan de moderne chronograaf wereldwijd. Meer dan 80 jaar later zien we in zo goed als alle chronografen van alle horlogemerken nog altijd het design en technologie van deze eerste moderne chronograaf terug.

Omdat luchtvaartpioniers betrouwbare en efficiënte instrumenten nodig hebben, ontwikkelde Breitling zich al snel in de wereld van de luchtvaart. Breitling groeide uit tot onbetwistbare marktleider in chronograafhorloges voor piloten. Hoewel Breitling voornamelijk als pilotenhorloge bekend stond, heeft het merk ook een reputatie opgebouwd op het land en onder water. Breitling horloges leveren topprestaties in elke omgeving en helpen zowel mannen als vrouwen om hun missies te volbrengen, of het nu voor thuis is, op de rode loper of op het strand.

COSC-GECERTIFICIEERD: KWALITEIT ZONDER COMPROMPISSEN

Breitling staat voor toonaangevende kwaliteit: de onderdelen van een Breitling horloge zijn volledig Zwitsers én COSC-gecertificeerd, wat verwijst naar de strenge normen waaraan uurwerken moeten voldoen om een uitreiking als chronometer te krijgen. Wetende dat slechts 3% van alle Zwitserse horlogemerken volledig COSC-gecertificeerd is, toont aan dat Breitling garant staat voor een uitstekende precisie. Bovendien geeft Breitling 5 jaar garantie op de mechanische manufactuur uurwerken.

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID 

Breitling hecht veel belang aan maatschappelijke verantwoordelijkheid, zowel in het ontwerpproces als in de gezamenlijke missies en waarden van het bedrijf. Met hun nieuwe, duurzame verpakkingen, onderstreept Breitling hun toewijding aan het milieu en ethische kwesties. De nieuwe Breitling box is vervaardigd van materialen die kunnen worden recyclet en hergebruikt in toekomstige projecten.