1

PomellatoPomellato

Een unieke cocktail van passie en expertise

De avant-gardistische stijl van Pomellato zag in 1967 het levenslicht, toen ze als eerste baanbrekende merk het prêt-à-porter concept introduceerden en zo hun iconische en unieke stijl creëerden. Opvallende, herkenbare juwelen die vrouwen dag en nacht kunnen dragen. Juwelen die elke vrouw doen stralen, ongeacht haar leeftijd of afkomst. Zo ontstond Pomellato, dat vandaag women empowerment nog steeds hoog in het vaandel draagt.

POMELLATO BLIJFT TROUW AAN HAAR STIJL

Al sinds de oprichting is het Italiaanse juwelenmerk een onconventionele trendsetter op het gebied van kleurrijke stenen en combinaties die je niet in traditionele juwelencollecties terugvindt. Pomellato blijft vernieuwen, maar blijft tegelijkertijd ook trouw aan haar eigen stijl en geschiedenis. Creativiteit, authenticiteit, idealisme, kleur, avant-garde, durf en vakmanschap vormen dé bouwstenen voor het succes van Pomellato, die al jaar en dag een vaste waarde is in onze winkel.

Pomellato craftmanship

Collecties

POMPOMDOTCollectionbyPomellato4.jpg

Pom Pom Dot

De juwelen uit de Pom Pom Dot collectie ademen de vrolijke geest van Pomellato en zijn doordrenkt met positiviteit en blijdschap. Een levendige, innovatieve lijn die perfect aansluit bij de jeugdige geest van vandaag, terwijl ze de rijke traditie van verfijnd Italiaans vakmanschap eert.

329337222_990037008637999_3088337838419136212_n.jpg

Pomellato Together

De nieuwe Pomellato Together collectie symboliseert de schoonheid van het samenzijn zonder grenzen of beperkingen waarbij eenheid en verbondenheid centraal staan. Een bijzondere juwelencollectie met een emotionele waarde.

21.jpg

Nudo

Nudo is een eindeloze verrassing van kleur en stijl die klaar is om indruk te maken. Al sinds het begin is de collectie uitgegroeid tot een absoluut stijlicoon dat het onconventionele karakter van Pomellato verheerlijkt. Elk Nudo juweel belichaamt Pomellato’s passie voor kleuren en is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar levendige nieuwe tinten en nieuwe ontwerpen.

PomellatoCatene2022.jpg

Catene

Catene is een hedendaagse interpretatie van de gekende gourmetschakel, maar in een minimalistische stijl. Een luxueus juweel voor elke dag, gemaakt met nieuwe technieken en volgens oude tradities.

218308045_6615921631766501_7774375003882866603_n.jpg

Fantina

Met de Fantina collectie onderstreept Pomellato de vrouwelijke schoonheid met open vormen en subtiel gezette diamanten die een verfijnde eenvoud weerspiegelen. Een combinatie van uitzonderlijk vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit.

PomellatoIconica20221.jpg

Iconica

De Iconica collectie is een eerbetoon aan Pomellato’s rijke goudsmidtraditie. De synergie van enerzijds het Milanese ingetogen design en anderzijds de uitbundige, sensuele vormen maakt hun ontwerpen tot speelse, rebelse creaties die iedere vrouw doen stralen.

WE_Exclusief_AW_2017_08_24_275.jpg

Sabbia

Onregelmatig, elegant en oneindig verfijnd: Sabbia schittert met tijdloze en tegelijkertijd vernieuwende, strakke juwelen. Grote en kleine eilandjes van natuurlijke schoonheid die perfect te combineren zijn. Natuurlijke elegantie in haar puurste vorm.

brerahoofdcollectie.jpg

Brera

Een transformatie van goud naar moderne, comfortabele juwelen die op verschillende manieren gedragen kunnen worden en als een tweede huid aanvoelen. De Brera-collectie combineert sierlijkheid en schittering.  

PomellatoGold.jpg

Gold

De Gold-collectie van Pomellato straalt pure klasse uit: een klassiek verhaal met een chique en elegante touch. Met deze collectie giet Pomellato creativiteit in onmisbare creaties met een gouden ziel, die leven geven aan een veelheid van vormen en tinten.

WE_Exclusief_AW_2017_08_24_060.jpg

Victoria

De Victoria collectie van Pomellato is vernoemd naar koningin Victoria, een pionier in de 19e -eeuwse modewereld en de eerste die zich in een compleet zwart ensemble hulde. De Victoria lijn kenmerkt zich door haar duistere charme met een stijlvolle matte finishing touch die een unieke elegantie creëert. 

Ik hou wel van het pittige en rebelse karakter van Pomellato dat het opneemt voor de vrouw. Het is een merk voor vrouwen met durf, met ballen aan hun lijf die elke dag juwelen willen dragen en er tegelijkertijd een statement mee willen maken. Elke dag is een goede dag om een juweel van Pomellato te dragen. En elke vrouw zou er eentje moeten hebben…

Hilde over Pomellato

VAKMANSCHAP VANUIT HET HART

In de Italiaanse ateliers van Pomellato hebben vakmanschap en feilloze afwerking van ieder juweel prioriteit. Het is dan ook niet voor niets dat Pomellato als een van de weinige juweliershuizen nog altijd zijn juwelen in de eigen Italiaanse ateliers maakt. Voor hun ontwerpers en goudsmeden creëerden ze Casa Pomellato, een gastvrije plek met een ziel waar medewerkers tot rust kunnen komen en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.  

De vakmensen van Pomellato zijn rasechte professionals die beschikken over een indrukwekkend arsenaal aan technieken. Zo maken ze gebruik van de verlorenwastechniek, een proces dat dateert van 3500 voor Christus. Deze techniek zorgt voor de zachte lijnen en volumineuze, vloeiende vormen waarvoor Pomellato bekend staat.

MILAN LUXURY FASHIONABLY CHIQUE

Een onconventionele en tegelijkertijd elegante stijl, geïnspireerd op mode en design uit Milaan. Een combinatie van uitzonderlijk vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit.