1

Het verhaal van Anne & Elias

Terug
Categorie
Juwelen

A MATCH MADE IN HEAVEN

De meest onvergetelijke dag uit je leven vraagt om perfectie. De wauw-jurk, de meest romantische feestlocatie, de meest memorabele openingsdans én de schitterendste trouwjuwelen. Elias had Anne ten huwelijk gevraagd met een verlovingsring van Casteur, dus het was vanzelfsprekend voor Anne dat ze ook voor haar trouwjuwelen op hun expertise beroep zou doen. “Hilde en Stefaan herkenden me aan mijn verlovingsring, kan je nagaan. De toon was meteen gezet, en samen gingen we op zoek naar de perfecte trouwjuwelen. Met een foto van mijn jurk, mijn Pinterest-bord vol kapselinspiratie en met mijn beste vriendin als hulplijn op Whatsapp begonnen we aan de zoektocht.”

“Het ‘probleem’ aan winkelen bij Casteur is dat er zo ongelofelijk veel keuze is. Gelukkig bieden Hilde, Stefaan en hun team een luisterend oor en gaan ze écht op zoek naar wat er perfect bij jou en je stijl past. Smaken verschillen, maar door hun expertise weten ze heel goed wat er gaat ‘werken’ en wat niet.”

"Ik denk vol warme gevoelens terug aan onze mooiste dag, en zal dankzij mijn trouwjuwelen van Casteur nog lang kunnen nagenieten van de herinneringen!"

1019_11_07_CASTEUR111233.jpg
1-178copy.jpg

PASSEN, PROBEREN, KIEZEN

“We kwamen na een tijdje uit op twee heel verschillende sets juwelen: eentje met parels en diamanten, en eentje wat klassieker, met enkel diamanten. Beiden spraken me erg aan, maar die met de parels net dat ietsje meer. Ook Hilde en Stefaan waren meer fan van het setje met de parels, en na er een nachtje over te hebben nagedacht, belde ik hen de volgende dag met mijn definitieve keuze.”