1

Hommage aan Annie en Eric Casteur

Diepbedroefd maar vervuld van mooie herinneringen, nemen we bij Casteur afscheid van onze ouders Eric Casteur en Annie Van Wymelbeke, die beiden recent van ons zijn heengegaan. Een sterk koppel dat gemist zal worden.

De kracht achter Casteur

Eric was een gepassioneerde juwelier en sterke marketeer, maar was tevens heel actief in het verenigingsleven, alsook voorzitter van vele Waregemse sportclubs. Annie was zijn rechterhand en stond als sociale dame steeds klaar voor haar klanten, dat maakte haar ook de vriendin van velen.

Reeds drie generaties lang tracht Casteur het verschil te maken voor zijn klanten. De liefde voor het vak werd bij Casteur telkens doorgegeven van vader op zoon. Een traditie die Eric verderzette en doorgaf aan zijn zoon Stefaan. Zo staat Casteur al meer dan negentig jaar gekend voor ambacht, passie en gedrevenheid. Op deze manier bouwen we bij Casteur steeds verder op een sterk kwaliteitsmerk dat de vorige generatie ons naliet.

Als derde generatie in het familiebedrijf van Casteur zijn wij papa en mama enorm dankbaar voor het doorgeven van de passie voor het ondernemen en het uitbouwen van de zaak Juweliers Casteur tot hoe we die vandaag kennen. Het is dan ook met grote dankbaarheid voor wat zij voor ons en Casteur betekend hebben, dat wij met veel verdriet afscheid van hen nemen. Net als de vele mooie herinneringen aan Annie en Eric, blijven wij bij Casteur hun passie verder koesteren en zullen wij hen nooit vergeten.


DSC_2023DSC_2023.jpg
fotovooraankondigingklanten.jpg
IG1of3.jpg