1

Breitling Navitimer 32 & 36 ‘For the journey’

Het Zwitserse horlogemerk Breitling heeft zijn iconische Navitimer-collectie uitgebreid met twee compacte nieuwe modellen. De nieuwe Navitimer 36 en 32 maken hun debuut in de ‘Navitimer – For the Journey’-campagne, een ode aan de manier waarop mensen de wereld om zich heen verkennen. Een opmerkelijke collectie door de toevoeging van schitterende parelmoeren wijzerplaten, traceerbaar 18-karaats goud en duurzame diamanten.

De Navitimer is een van de meest iconische en herkenbare horloges wereldwijd. Wat in 1952 begon als een instrument voor piloten, heeft later een diepgaande betekenis gekregen voor iedereen die het horloge droeg tijdens zijn of haar persoonlijke reis. Nu presenteert Breitling twee nieuwe paradepaardjes in de Navitimer-collectie, in de formaten 36 en 32 mm. En dat is nog niet alles: de combinatie van pastelkleuren, parelmoeren wijzerplaten en kostbare materialen met de kenmerkende geparelde lunette van de Navitimer resulteert in veelzijdige en elegante designs.  

De Navitimer Automatic 36: tijdloze elegantie in een compact formaat

De Breitling Navitimer 36 is direct herkenbaar aan zijn geparelde lunette en de iconische ronde rekenliniaal die door piloten als analoge rekenmachine wordt gebruikt. Het 36 mm-formaat is verkrijgbaar in drie elegante metallic wijzerplaatkleuren -mintgroen, zilver en antraciet- met staafindexen die een vleugje moderniteit toevoegen aan het klassieke ontwerp. Voor wie op zoek is naar iets unieks, is er ook een variant met een witte parelmoeren wijzerplaat, bezet met briljanten.

Breitling introduceert ook een volledig gouden versie van de Navitimer 36, met een gouden lunette die gemaakt is van traceerbaar goud afkomstig uit ambachtelijke en kleinschalige mijnen die voldoen aan de strenge criteria van de Swiss Better Gold Association. Alle horloges die gemaakt zijn met traceerbaar goud en/of diamanten zijn voorzien van het Origins-label, dat garant staat voor integriteit en hoogwaardige materialen.

1x1_A17327361L1P1_Navitimer_36_GreenAlligator_WristShot_Ecom.png
1x1_A17327381B1P1_Navitimer_36_GreyAlligator_WristShot_Ecom.png

Tijdmeting op zijn best

Het hart van deze Navitimer 36 is uitgerust met het COSC-gecertificeerde Breitling-kaliber 17, dat zorgt voor een zeer nauwkeurige tijdsaanduiding met drie wijzers en een betrouwbaar automatisch opwindmechanisme. 

De Breitling Navitimer 36 is niet alleen een eerbetoon aan de rijke erfenis van Breitling in de luchtvaart, maar ook een statement van elegantie en milieubewuste luxe. Dit horloge weet stijl en verantwoordelijkheid op harmonieuze wijze te verenigen, waardoor het een tijdloos accessoire is dat niet alleen de tijd bijhoudt, maar ook een verhaal vertelt.

De Navitimer 32: stijl en precisie in een verfijnd formaat

Deze oogverblindende 32 mm variant is een verfijnde interpretatie van het klassieke pilotenhorloge en biedt onberispelijke stijl en uitzonderlijke nauwkeurigheid in een compact formaat. De Navitimer 32 ziet af van de rekenliniaal ten gunste van een vereenvoudigd ontwerp van de wijzerplaat dat past bij de slanke diameter.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Navitimer 32 is de prachtige parelmoeren wijzerplaat, verkrijgbaar in poederroze, blauw en het klassieke wit. Deze kleuren zijn een primeur voor Breitling en voegen een vleugje verfijning toe aan dit iconische horloge.

BR-Navitimer36-CadVert-StillLife_A17327361L1P1_RVB.jpg
1x1_AW_230509_150_0273_RVB.png
1x1_BR-Navitimer-CT-Blue-32-Ambiance_RVB.png

Duurzaamheid en traceerbaarheid

Net als zijn grotere tegenhanger, de 36 mm Navitimer, maakt de Navitimer 32 gebruik van duurzame en traceerbare diamanten en goud, vooral in de volledig gouden versie. Ook al deze modellen zijn voorzien van het Origins-label.

1x1_A77320D91K1A1_Navitimer_32_PinkSteel_WristShot_Ecom.png1x1_R77320E61A1P1_Navitimer_32_GoldAlligator_WristShot_Ecom.png1x1_R77320E61A1P1_Navitimer_32_GoldAlligator_WristShot_Ecom.png

Uitzonderlijk nauwkeurig

Het hart van de Navitimer 32 wordt aangedreven door het Breitling-kaliber 77, een uiterst nauwkeurig SuperQuartz™-kaliber dat COSC-gecertificeerd is. Dit horloge biedt precisie en betrouwbaarheid op het hoogste niveau. Bovendien is het waterdicht tot 50 meter, wat opmerkelijk is voor een horloge van dit formaat.

Kortom, de Breitling Navitimer 32 combineert de essentie van het klassieke pilotenhorloge met eigentijdse elegantie en milieubewuste materialen. Het is een statement van stijl en verantwoordelijkheid, en een perfecte metgezel voor wie op zoek is naar tijdloze klasse in een compact formaat.