1

Breitling Premier Heritage

Terug
Categorie
Horloges
Merk
Breitling

Geïnspireerd door de inventieve geest van de oprichters van Breitling is de nieuwe Premier Heritage Collection bedoeld voor de moderne en veeleisende man met een onberispelijke smaak. De nieuwste Breitling collectie gaat een stap verder in de richting van elegantie en vakmanschap. De Premier Heritage horloges zijn voorzien van de meest vooruitstrevende en technische snufjes in combinatie met de verfijnde Breitling geest uit de jaren '40. 

Willy Breitling was in zijn tijd niet alleen een erg technisch onderlegd horlogemaker. Hij begreep ook als geen ander het verlangen naar een vleugje elegantie en glamour. Dit inspireerde hem tot het ontwerpen van de eerste Breitling Premier horloges in de jaren '40. Zoals Willy het zelf beschreef: "When a man puts on his watch, it is the unmistakable stamp of impeccable taste."

stories2.jpg
stories.jpg

De nieuwste generatie Premiers brengt deze tijdloze elegantie weer tot leven. De collectie omvat zes horloges verdeeld in drie categorieën: de Chronograaf, de Duograaf en de Datora. Ze zijn allemaal voorzien van Arabische cijfers, wijzers met een vintage look en halfglanzende alligator lederen horlogebanden met ton-sur-ton stiksels. Alle horloges uit de reeks zijn COSC-gecertificeerd en waterbestendig tot 100 meter.

Alle drie de modellen van de Premier Heritage Collection benadrukken Breitlings meesterschap in tijdmeting. Deze exquise uurwerken zijn ongetwijfeld de meest elegante en verfijnde uitgaven van het merk ooit.

Ontdek de collectie hier of kom langs in onze winkel in Waregem.