1

De nieuwe Breitling Chronomat GMT 40 en Super Chronomat 38

Sinds de herintroductie in 2020 is de Chronomat een bestseller van Breitling geworden. Vandaag maakt Breitling het assortiment compleet met de lancering van de nieuwe Chronomat Automatic GMT 40 en de nieuwe stoere Super Chronomat Automatic 38.

BREITLING CHRONOMAT AUTOMATIC GMT 40

Met de Chronomat Automatic GMT 40 wisselt Breitling zijn chronograaf in voor een tweede tijdzone en een veelzijdige look. Deze Chronomat is een eerbetoon van Breitling aan reizen en vrijheid, niet alleen door de tweede tijdzone, maar ook door het rustige design. De subtiele wijzerplaatkleuren in combinatie met een 40 mm stalen kast en de beroemde rouleaux-horlogeband passen zowat bij elke garderobe.

Verder heeft Breitling gekozen voor een eenvoudige 24-uurs schaal om de wijzerplaat strak te houden en de rode GMT-wijzer zo zichtbaar mogelijk te maken. De 24-uurs schaal laat de drager een tweede tijdzone volgen en kan zo in een oogopslag zien of het dag of nacht is.

Breitling kaliber 32 chronometer

Aangedreven door Breitling’s kaliber 32, is deze COSC-gecertificeerde chronometer waterbestendig tot 200 meter. Dankzij het praktische formaat en de ingetogen stijl is de GMT 40 voldoende robuust voor sportactiviteiten en toch elegant genoeg voor een chique gelegenheid: deze Breitling Chronomat Automatic GMT 40 is de perfecte metgezel om mee te reizen.

14_BreitlingChronomatAutomaticGMT40withblackdial_Ref.A32398101B1A1_CMYK.jpg
11_BreitlingChronomatAutomaticGMT40withwhitedial_Ref._A32398101A1A1_CMYK.jpg

BREITLING SUPER CHRONOMAT AUTOMATIC 38

De Super Chronomat Automatic 38 voor vrouwen is speciaal ontworpen om een statement te maken, of je hem nu combineert met een powersuit of een T-shirt en jeans. De Super Chronomat onderscheidt zich van de rest van de Chronomat-familie door zijn keramische ruitertabs en kroon en door de rubberen Rouleaux horlogeband die alleen beschikbaar is bij deze Super Chronomat lijn.

Naast zijn verbeterde optiek heeft de Super Chronomat Automatic 38 ook een stralende kant: op de lunette worden we verwend met synthetische diamanten die het horloge een extra dimensie geven. Dit alles in combinatie met de hippe wijzerplaatkleuren en een 38 mm stalen kast maken van deze Super Chronomat een stoer en tegelijkertijd stijlvol horloge.

Breitling kaliber 17

Het hart van deze Super Chronomat wordt aangedreven door het automatische Breitling kaliber 17 met een garantie van twee jaar en een gangreserve van ongeveer 38 uur. Het horloge is waterbestendig tot 100 meter.

SC38_Storytelling-1.jpg
1.1.2.5953-005_4.jpg
a17356531c1s1-super-chronomat-automatic-38-on-wrist.png

BREITLING SUPER CHRONOMAT AUTOMATIC 38 ORIGINS

Met de Super Chronomat Automatic 38 Origins gaat Breiting nog een stapje verder en willen ze een belangrijk statement maken: het is het begin van Breitlings missie om het nog beter te doen. Deze Chronomat Origins is voorzien van ambachtelijk goud en synthetische diamanten die op een maatschappelijk verantwoorde wijze gewonnen werden en vanaf hun oorsprong traceerbaar zijn. Dit alles in combinatie met de witte wijzerplaat en een 38 mm roségouden kast maken van deze Super Chronomat Origins een uniek, milieubewust en maatschappelijk verantwoord horloge. En dit is nog maar het begin… .

Breitling-Super-Chronomat-Automatic-38-Origins-R17356531G1S1-Cover.jpg