1

Beleef een magische feestvreugde met TAG Heuer

De vrolijke elfen van TAG Heuer staan klaar om jullie onvergetelijke feestdagen te bezorgen met tijdloze geschenken die garant staan voor een leven lang draagplezier. Met de ongeëvenaarde kwaliteit en verfijning van TAG Heuer horloges, maak je gegarandeerd een statement en draag je altijd een stukje geschiedenis rond je pols.

Tijdloze geschenken voor onvergetelijke momenten

Duik mee in de magische wereld van TAG Heuer en laat ons je begeleiden op een onvergetelijke reis om het perfecte TAG Heuer horloge te vinden... Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor je geliefde of jezelf wilt verwennen, we maken graag tijd en ruimte voor je vrij.

Carrera.pngCarreraproduct.jpgCarreraproduct.jpg

Carrera

De bekendste en meest succesvolle collectie van TAG Heuer is de Carrera, vernoemd naar de legendarische autorally Carrera Panamericana Race. De Carrera werd speciaal ontworpen om de trillingen te weerstaan die professionele coureurs in de cockpit ervaren.

Formula1.pngFormula1product.jpgFormula1product.jpg

Formula 1

De TAG Heuer Formula 1 is het ultieme racemodel van TAG Heuer en is ontworpen voor een leven op hoge snelheid, op én naast het circuit. De collectie geniet een grote populariteit als instapmodel voor jonge mensen die het leven ten volle willen beleven zonder ook maar één seconde te verspillen.

Monaco.jpgMonacoproduct.jpgMonacoproduct.jpg

Monaco

De TAG Heuer Monaco is sterk verbonden met de autosport en is vernoemd naar de beroemde Grand Prix-race in Monaco. De Monaco staat voor luxe, avontuur en retro-flair en trekt meteen de aandacht met zijn grote vierkante kast. Een gedurfd ontwerp met zowel een vintage als hedendaagse toets.

Banneronderaan.jpg