1

Omega Seamaster Diver 007

Terug
Categorie
Horloges
Merk
Omega

Het zal de 007-fans nog niet ontgaan zijn. Zowat bij iedere James Bond film lanceert Omega een nieuw uurwerk, meestal in gelimiteerde oplages. De Omega Seamaster Diver 300M brengt een ode aan de 25ste James Bond film No Time To Die.

James Bond 007 Edition

Een Bond-horloge, speciaal voor jou. En wat voor een... De Omega Seamaster Diver "007-Edition" is opvallend anders dan de andere Seamasters. De kast van 42 mm en de polsband met innovatieve verstelbare sluiting is gemaakt van Grade 2 Titanium, een bijzonder sterk en ultralicht materiaal en dus ideaal voor een undercover agent als 007. Het uurwerk wordt gepresenteerd op ofwel een Milanese titanium band ofwel op een gestreepte NATO-band.

Verder is het horloge voorzien van een tropisch bruine lunette en wijzerplaat in aluminium. Een ander opvallend detail is dat deze Seamaster iets slanker is dan de standaard Diver 300M-modellen dankzij het gebogen saffierkristalglas. 

In samenwerking met Daniel Craig en de 007-cast

Zeer uniek aan deze editie is dat het uurwerk tot stand is gekomen in samenspraak met Daniel Craig en de 007-producers, die vanuit hun specifieke kennis over James Bond de specifieke inzichten konden bieden die het horloge nodig heeft. Zo vinden we op de achterkant van de kast een reeks ingegraveerde cijfers terug, die verwijzen naar de militaire achtergrond van 007. Het cijfer 007 verwijst natuurlijk naar het iconische agentnummer van James Bond, terwijl het nummer 62 bijvoorbeeld verwijst naar het jaar van de allereerste Bond-film, Dr. No.

Craig stelde ook een aantal vintage accenten en afwijkende kleuren voor om het uurwerk een stijlvolle, retro uitstraling te geven. Een opvallend detail is het gebruik van zeer diep beige Super-LumiNova op de cijfers, indexen en wijzers en de zwartgekleurde wijzers en indexmarkeringen. Dankzij de Super-LumiNova lichten bepaalde elementen ’s nachts op, zodat je ook in het donker altijd de tijd kunt aflezen. We kijken dus naar een modern, ‘tropical’ horloge in een hightech materiaal met eigentijdse wijzers, maar tegelijkertijd met een vintage touch.

Foto7-10-20201738211.jpg
Foto7-10-2020173822.jpg

Co-Axial Master Chronometer 8806

Het hart van de Omega 007-Editie Diver wordt aangedreven door de automatische Co-Axial Master Chronometer 8806 van OMEGA, die de hoogste prestatienormen garandeert op vlak van precisie, chronometrische prestaties en magnetische weerstand. Het horloge heeft een gangreserve van 55u en is waterdicht tot maar liefst 300m.

007 is back

De Omega Seamaster Diver '007-Edition' heeft alles wat een horloge van een geheim agent moet hebben: een strakke uitstraling, lichtgewicht, waterbestendig, schokbestendig en anti-magnetisch. 

Kom dit prachtige vintage uurwerk ontdekken, passen en ervaren in onze winkel in Waregem of shop online: 

Omega Seamaster Diver op titanium band

Omega Seamaster Diver op Nato-band