1

TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT

Het verhaal van de TAG Heuer Aquaracer Professional 300 gaat verder! Na zijn langverwachte herlancering vorig jaar onthult TAG Heuer een GMT-versie van zijn Aquaracer Professional 300, speciaal ontworpen om grenzen te verleggen. Het nieuwe ontwerp is krachtig en toch ongelooflijk veelzijdig: je kunt er tijdzones mee doorkruisen, mee duiken en surfen over de hele wereld.

Dag of nacht: elegant en robuust, klaar voor elk avontuur

De nieuwe 43 mm Aquaracer Professional 300 GMT zal surfers en duikers aanspreken die de wereld rondreizen op zoek naar de perfecte golven en het meest spectaculaire onderwaterlandschap. Dit wordt niet alleen bewezen door zijn indrukwekkende waterdichtheid tot 300 meter maar ook door zijn duurzame stalen kast, de tweekleurige keramische bidirectionele lunette en de diepblauwe wijzerplaat met lichtgevende wijzers en markeringen voor een optimale leesbaarheid onder water.

Opvallend is ook de toevoeging van de GMT-complicatie om de tijd in een tweede tijdzone aan te geven. Voor optimale kwaliteit en leesbaarheid is de 24-uurs GMT schaal in het keramiek gegraveerd en vervolgens gelakt in contrasterende kleuren: blauw voor overdag en wit voor ’s nachts. 

Verder zijn de cijfers 18 en 6 in tweeën gesplitst waar het blauwe en witte keramiek elkaar raken. De GMT-wijzer, die met de kroon wordt bediend, maakt binnen 24 uur een volledige rotatie rond de wijzerplaat. De wijzer is geel gelakt en aan het uiteinde voorzien van een lichtgevende coating. Het resultaat is een zeer leesbaar GMT horloge ontworpen voor stedelijke avonturiers die voortdurend hun grenzen verleggen en zich laten meevoeren door de golven. 

Naast zijn sterke en robuuste vorm onderscheidt de nieuwe TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT zich ook door zijn elegante kleurenpalet: blauw, geel en wit. De ontwerpers van TAG Heuer kozen deze drie nonchalante kleuren om de lucht, de zon, het water en de golven die op de kust aanspoelen voor te stellen.

HighQualityPNG-10_AQUARACERGMT_WBP2010.BA0632_1-1.png
HighQualityPNG-3_AQUARACERGMT_WBP2010.FT6198_1-1.png

Een nieuw horloge aangedreven door het tijdloze automatische Caliber 7 GMT

Met zijn opvallende esthetische details en onmiddellijk herkenbare lunette met twaalf facetten, moest deze nieuwe TAG heuer Aquaracer Professional 300 GMT ook worden uitgerust met een uiterst betrouwbaar uurwerk. Binnenin vinden we het TAG Heuer Caliber 7 terug, een automatisch Zwitsers uurwerk met een gangreserve tot 50 uur. Het horloge heeft ook een datumfunctie op 6 uur voorzien van een  "cyclops" vergrootglas.

Eén horloge, twee looks

De nieuwe TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT heeft een roestvrijstalen polsband of een diepblauwe rubberen polsband. Beide zijn voorzien van TAG Heuer's precieze en ergonomische verstelsysteem. Hierdoor kan het horloge gemakkelijk over een wetsuit en vervolgens rond de blote pols worden gedragen.

HighQualityPNG-1_AQUARACERGMTDAY_WBP2010.BA0632_1-1.png

Het ultieme high-performance duikhorloge

De lancering van de TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT markeert een nieuwe stap in de evolutie van de nieuwe TAG Heuer Aquaracer Professional familie. Dit nieuwe model heeft alle iconische functies van de TAG Heuer Aquaracer en combineert ergonomie en luxe. Dit horloge is het ultieme accessoire voor surfers, duikers en avonturiers die door verschillende tijdzones reizen.

InstagramPost-9_AQUARACERGMTNIGHT_WBP2010.FT6198_1-1.jpg
HighQualityPNG-7_AQUARACERGMTBEZELNIGHT_WBP2010_1-1.png