1

TAG Heuer Carrera: de perfecte bondgenoot van Ryan Gosling in The Fall Guy

In de nieuwe actiefilm The Fall Guy, die vanaf april in de bioscoop te zien zal zijn, schittert TAG Heuer-ambassadeur Ryan Gosling in de rol van Colt Seavers, een stuntman die te maken krijgt met gevaarlijke stunts en romantiek. Er was maar één horloge dat geschikt leek voor een dergelijke rol en dat was de iconische TAG Heuer Carrera Chronograph: een horloge dat speciaal ontworpen is voor hoge snelheden en stressvolle situaties. Zowel het karakter van Ryan Gosling als het Carrera horloge belichamen perfect de slogan van TAG Heuer: 'Don't Crack Under Pressure'.

Een icoon van elegantie en prestatie

Al meer dan 60 jaar staat de TAG Heuer Carrera symbool voor elegantie en prestatie. Geïnspireerd door de legendarische Carrera Panamericana race in Mexico, werd de Carrera ontworpen met eenvoud en leesbaarheid als belangrijkste kenmerken voor zij die geconfronteerd worden met gevaar. De perfecte keuze dus voor een stuntrijder die zijn leven op het spel zet.

InstagramPost-Noire_Profil_1-1.jpg
InstagramPost-Noire_Champi_9-16.jpg

Een nieuwe chronograaf met een verhaal

In de film vertrouwt het personage van Ryan Gosling niet alleen op zijn extreme stuntvaardigheden, maar ook op de allernieuwste TAG Heuer Carrera Chronograph met de zwart-zilveren ‘omgekeerde panda’ wijzerplaat en het “glassbox-ontwerp”. Het horloge is voorzien van een gebold saffierglas dat vloeiend overgaat in de tachymeterschaal en langs de rand van de wijzerplaat loopt, wat zorgt voor extra elegantie en leesbaarheid - essentieel voor een stuntrijder waar elke fractie van een seconde het verschil kan maken.

Het nieuwe design is een herinterpretatie van de legendarische Heuer Carrera uit 1963 en zet hiermee het erfgoed van de Carrera voort met een fris en modern ontwerp.  

TAG Heuer x Ryan Gosling

De samenwerking tussen TAG Heuer en Ryan Gosling benadrukt de unieke relatie tussen het horlogemerk, dat altijd het perfecte horloge biedt voor elke gelegenheid, en de ambassadeur, die keer op keer een indrukwekkende performance levert op het witte doek.

Voor diegene die leven voor de adrenaline, waar elk moment telt en elegantie hand in hand gaat met functionaliteit, is de TAG Heuer Carrera geen accessoire maar een noodzakelijke metgezel. In 'The Fall Guy' draagt Ryan Gosling meer dan een icoon; hij draagt een partner die hem ondersteunt bij elke waaghalzige stunt.

432480301_836816948252199_5124462984683557787_n.jpg
432533466_836816931585534_5032240327569621236_n.jpg

Kom de TAG Heuer Carrera Chronograph ontdekken, passen en ervaren in onze winkel in Waregem. We maken graag tijd en ruimte voor je vrij.

Maak een afspraak