1

TAG Heuer Carrera Edition France

Geïnspireerd door de drie kleuren van de Franse vlag en een waar eerbetoon aan de autosport belichaamt deze sportieve interpretatie van de iconische TAG Heuer Carrera Franse stijl en elegantie. Deze TAG Heuer Carrera Limited Edition France wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 200 stuks, waarvan één exemplaar verkrijgbaar bij Juweliers Casteur.
tag-heuer-carrera-edition-limitee-france-automatique-cadran-bleu-bracelet-cuir-bleu-42-mm.jpg
montre-tag-heuer-carrera-edition-limitee-france-automatique-cadran-bleu-bracelet-cuir-bleu-42-mm.jpg

ICOON DER ICONEN

Sinds zijn lancering in 1963 heeft de TAG Heuer Carrera met zijn klassieke ontwerp en betrouwbare mechaniek wereldwijd erkenning gekregen. Gedragen door motorsportlegendes en beroemdheden zoals James Hunt, Mick Jagger en Ryan Gosling, blijft de TAG Heuer Carrera een favoriet onder de autosportliefhebbers.

TAGHeuerCarreraFrance.jpg

HET FRANSE RACE-ERFGOED

Met het Franse erfgoed in gedachten eert TAG Heuer de legendarische autoraces en circuits van het land, waaronder het Circuit Paul Ricard en het Circuit du Castellet, die de autosportgeschiedenis in Frankrijk hebben getekend. Om zijn sportieve elegantie te versterken, wordt een geperforeerde marineblauwe kalfslederen horlogeband gecombineerd met een licht generfde 42 mm kenmerkende blauwe wijzerplaat met subtiele rode en witte accenten.

De kast van geborsteld staal is waterdicht tot 100 meter en wordt geaccentueerd door de aanwezigheid van twee drukknoppen op 2 en 4 uur - een knipoog naar de tijdloze geest van de Franse autosport.

HEUER 02 KALIBER

Het hart van deze TAG Heuer Carrera France Edition wordt aangedreven door het robuuste automatische HEUER 02 kaliber met een gangreserve van maar liefst 80 uur en zet met zijn blauwe oscillerende gewicht op elegante wijze de toon aan.

CBN201B.FC6541_01.jpg