1

CASA Pomellato

Naar aanleiding van de nieuwe Pomellato collecties 2022 vormden we eind april onze winkel volledig om tot een CASA Pomellato. We namen onze klanten en genodigden mee in een wereld vol kleur en schittering waar ze de eigenzinnige, elegante en iconische collecties van Pomellato konden ontdekken. Een boeiende en inspirerende week die volledig in het teken van kleur stond.
_MG_0272.jpg

Samen met kleurexperte Veerle Raemdonck en Elena Unia en Francesca Cardinaletti van het Pomellato-team leerden we onze aanwezigen hoe ze kunnen spelen met kleur en welke kleurencombinaties hen het meest complementeren naargelang het seizoen. De juiste kleuren versterken namelijk je uitstraling en ondersteunen je persoonlijkheid.

herfst.jpg
_MG_2844herfst.jpg
nudolente.jpg

Onconventionele trendsetter

Al sinds de oprichting is het Italiaanse juwelenmerk Pomellato een onconventionele trendsetter op het gebied van kleurrijke stenen en combinaties die je niet in traditionele juwelencollecties terugvindt. Het is een merk dat symbool staat voor tijdloze, kleurrijke unieke designs met een creatief karakter. Het was ook Pomellato die voor het eerst in de juwelenbranche de filosofie van het prêt-à-porter introduceerde. Zo zorgden zij ervoor dat juwelen niet enkel nog bij feestelijke gelegenheden gedragen werden, maar dat opvallende, niet-alledaagse juwelen dag en nacht gedragen kunnen worden door de steeds onafhankelijker wordende vrouw.

Women empowerment

Ook wij dragen al sinds het begin het women empowerment hoog in het vaandel. Vrouwen mooier maken zit in ons bloed, in ons DNA. Door onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring nemen we onze klanten graag mee op ontdekkingstocht en gaan samen op zoek naar dat ene unieke stuk dat hun verhaal kracht bijzet. Het is dan ook onze tweede natuur om onze klanten te matchen met het juiste juweel en ervoor te zorgen dat ze een leven lang plezier beleven aan hun aankoop.

Ben je op zoek naar dat ene speciale Pomellato juweel? We geven je graag persoonlijk (kleur)advies en bekijken jouw persoonlijke stijl en welke juwelen daarbij tot zijn recht kunnen komen. Graag op afspraak? Boek je personal shopping moment via info@casteur.be of 056 60 19 51.

Reis mee in een wereld vol kleur en schittering

Ontdek hier de nieuwe Pomellato zomer 2022 folder
winter3.jpg
_MG_0280.jpg
_MG_9882.jpg
_MG_0594.jpg
_MG_9645.jpg
_MG_2664.jpg
_MG_0664.jpg
zomer.jpg
_MG_9639.jpg
_MG_9657.jpg
_MG_0746.jpg
_MG_2904.jpg