1

Hoe kies ik de perfecte verlovingsring?

Terug
Categorie
Juwelen

Het moment is bijna daar: je gaat op één knie en vraagt de liefde van je leven ten huwelijk. Spannend! Maar: voor je dé vraag kan stellen wacht je nog een belangrijke taak: het kiezen van de perfecte verlovingsring. Geen idee waar je moet beginnen? We loodsen je graag door de keuzestress heen met enkele tips… .

1. Kijk door haar ogen naar de ring

De perfecte verlovingsring kiezen is essentieel. Het is daarom belangrijk om de smaak van je partner te kennen. Misschien heeft ze hier en daar al eens een subtiele hint laten vallen of heeft ze al een Pinterest-bord over haar droomhuwelijk gemaakt? Of is ze dol op de ring van haar beste vriendin omdat die vorm X of steen Y heeft?

Met die informatie gaan we bij Juweliers Casteur graag samen met jou op zoek in ons aanbod verlovingsringen. En geen paniek: ook zonder subtiele hints kunnen we je helpen. In onze speciale trouwringen-afdeling kom je alles te weten over de verschillende materialen, de ruime keuze aan modellen en de verschillende soorten diamanten en andere edelstenen.

2. Match de ring met de vrouw

Bij Juweliers Casteur doen we steeds ons uiterste best om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je toekomstige. We vertrekken graag van een foto en een aantal specifieke eigenschappen van je partner. Wat is haar kledingstijl, wat voor juwelen draagt ze graag? Is ze eerder een sportief, klassiek of modern type? Houdt ze van een strak design, veel schittering of eerder vintage? Houdt ze van geel, rosé of wit goud? Met deze informatie, en onze generaties aan ervaring, kunnen we je perfect adviseren over de juiste ringkeuze. Je wil immers dat ze jouw keuze niet alleen vandaag maar voor de rest van haar leven met plezier gaat dragen! 

Casteur-0089.jpg
Casteur-0110.jpg

3. Kies voor maatwerk

Vind je in onze uitgebreide selectie toch niet meteen wat je zoekt? Dan gaan wij nog net dat stapje verder en maken we volledig naar jouw (of haar) smaak en wensen dé ultieme droomring met Coeur de Casteur.

Een schets, een tekening, een foto van het internet, of gewoon een beeld in je hoofd: wij gaan er samen met jou mee aan de slag. Misschien heb je een steen die je graag verwerkt zou zien in de ring? Vertel het ons, wij brengen je idee maar al te graag tot leven. Samen kiezen we het ontwerp, de materialen, de steen en de afwerking.

4. Voeg een persoonlijke touch toe

Door een persoonlijke gravure toe te voegen aan de ring, wordt het stuk nog unieker en waardevoller. Zo kan je bijvoorbeeld jullie initialen, een plaats of een mooie quote in de ring laten graveren wat de ring des te specialer zal maken!

5. Relax: jij zorgt voor het aanzoek, wij doen de rest 

Ken je de ringmaat van je aanstaande niet? Geen probleem. Na het aanzoek kom je samen naar de winkel en wordt de ring speciaal voor haar vinger op maat gemaakt.

Elke ring is uniek, kostbaar en vertelt een verhaal. Door onze persoonlijke aanpak en gecertificeerde kennis, nemen we je graag mee op ontdekkingstocht naar dé ultieme ring voor het begin van een onvergetelijk verhaal. We maken graag tijd en ruimte voor je vrij om je in alle rust deskundig te adviseren.

En daarna… is het aan jou!

MAAK EEN AFSPRAAK