1

Öle Lynggaard - A Touch of Gold

Al meer dan 20 jaar creëert Charlotte Lynggaard, de tweede generatie van dit familiebedrijf, prachtige collecties met een markante, modieuze, aparte en toch altijd vrouwelijke uitstraling. Elk sieraad uit het atelier van Öle Lynggaard wordt met de hand, met veel liefde voor detail en met de grootste precisie gemaakt. Laat je inspireren door iconische statement collecties die de ogen van elke vrouw doen fonkelen…
OleLynggaardGipsy.jpgOleLynggaardGipsy1kopie.jpgOleLynggaardGipsy1kopie.jpg

The Gipsy Collection

Een vleugje bohemian extravagantie

Kostbare edelstenen in betoverende nuances schitteren zachtjes boven op de kronkelende gouden takken bezet met witte diamanten. De Gipsy Collectie is een spectaculaire uitdrukking van high-end bohemian styling. De edelstenen kunnen aangepast worden naargelang je stemming, stijl en de gelegenheid waarop je de juwelen draagt. Go with the flow!

OleLynggaardShootingstars.jpgOleLynggaardShootingstars1.jpgOleLynggaardShootingstars1.jpg

Shooting Stars

Wish upon a star

Creëer je eigen geluksmoment met de schitterende Shooting Stars-collectie, een verzameling van miljoenen fonkelende sterren die geruisloos oplichten in een heldere sterrenhemel. Een collectie waarbij een vallende ster als uitgangspunt genomen werd en die tegelijkertijd een gevoel van rust en rijkdom uitstraalt. Misschien wel het meest magische tafereel van de natuur: de schoonheid van de nacht.

OleLynggaardNature.jpgOleLynggaardNature2.jpgOleLynggaardNature2.jpg

The Nature Collection

Vier de schoonheid van de natuur

Geïnspireerd door de schoonheid van delicate flora en de glorieuze esthetiek van de natuur, creëerde Charlotte Lynggaard The Nature Collection. Eigenzinnige en schitterende ontwerpen in goud bezet met diamanten en met de hand gesatineerd; een techniek die uren van opmerkelijke precisie vereist om een verfijnd, gestructureerd ontwerp met een levendige en sierlijke uitstraling te verkrijgen.