1

Öle Lynggaard - Under The Sea

Duik in een fascinerende wereld van organische vormen en speelse ontwerpen met de nieuwe Under the Sea collectie van Sofia Lynggaard, de derde generatie ontwerpers bij Öle Lynggaard Copenhagen. Deze sprankelende nieuwe collectie is het resultaat van innovatief vakmanschap en zorgvuldige aandacht voor details, geïnspireerd door de oceaan en de vloeiende bewegingen van de golven.
Sofia_2.jpgSofia_3.jpgSofia_3.jpg

Sofia Lynggaard Normann: de derde generatie

Als kleindochter van oprichter Öle Lynggaard en dochter van Charlotte Lynggaard omarmt Sofia Lynggaard Normann het erfgoed van het Deense familiebedrijf Öle Lynggaard Copenhagen met trots en blaast het nieuw leven in met haar frisse ideeën. Met haar creatieve geest en artistieke visie brengt Sofia haar kunstzinnigheid tot uiting door middel van tekenen, schilderen en ontwerpen. Elk van haar juwelen ademt speelse creativiteit uit en getuigt van meesterlijk vakmanschap en oog voor detail.

Geïnspireerd door de oceaan

De Under the Sea collectie neemt je mee op een avontuurlijke reis onder de golven. Geïnspireerd door de natuur, brengt Sofia met haar ontwerpen de schoonheid van de oceaan tot leven, met juwelen die de organische vormen en lijnen van de zee op een speelse wijze weerspiegelen.

De collectie bevat betoverende stukken zoals hangers geïnspireerd op zeedieren, armbanden die de golven van de zee nabootsen, en ringen met zeepaardjes. Elk juweel straalt een gevoel van speelsheid en elegantie uit, waardoor je jezelf meteen in een onderwaterparadijs waant.

Post4_Swipe2.jpg
Post4_Swipe1.jpg

Vakmanschap in elk detail

Het creëren van deze nieuwe Under the Sea collectie heeft de grenzen van de ambachtelijke processen verlegd en nieuwe technieken geïntroduceerd. Het is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen ontwerpster Sofia Lynggaard Normann en de goudsmeden in het ambachtelijke atelier van Öle Lynggaard Copenhagen.

Elk detail werd zorgvuldig overwogen en vakkundig tot leven gebracht door middel van uitgebreide schetsen en vakmanschap. Het ontwerp is gebaseerd op een evenwicht van artistieke flair en technische precisie, waarbij comfort, esthetiek en speelsheid met elkaar in harmonie zijn.

21_BulowCampaign2023_Sofia_04_0613.jpg
20_BulowCampaign2023_Sofia_04_0604.jpg
19_BulowCampaign2023_Sofia_04_0483.jpg

Klaar om een duik te nemen in deze betoverende wereld?

Kom langs in onze winkel in Waregem en ontdek de adembenemende stukken uit de Under the Sea collectie van Öle Lynggaard. Laat de golven van verfijning en creativiteit je meenemen naar een wereld van tijdloze schoonheid en omring jezelf met de magie van de zee.