1

Vertel jouw verhaal met een Pomellato juweel

Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag heeft het Italiaanse juwelenmerk Pomellato een nieuwe campagne gelanceerd om haar inzet voor gendergelijkheid te communiceren, vrouwen te inspireren en hen aan te moedigen. Sinds 1967 heeft Pomellato altijd al de kracht van het vrouwzijn verdedigd, in de overtuiging dat elke vrouw haar eigen verhaal vertelt en dat elke vrouw het verdient om gehoord, betrokken en vertegenwoordigd te worden.
Nudoshinepreciousandbright.jpg
Iconicarings.jpg

Bij Juweliers Casteur zijn we dan ook oprecht trots om het Italiaanse juwelenmerk Pomellato aan jullie te mogen aanbieden. Een onconventioneel merk dat al jaar en dag een vaste waarde is in onze winkel en volledig aansluit bij het Casteur-DNA. Met de juwelen van Pomellato kan je jezelf uitdrukken, je individualiteit vieren en je eigen verhaal vertellen.

Wij nodigen jullie dan ook graag uit om de prachtige Pomellato-collecties in onze winkel te komen ontdekken, passen en ervaren. Laat je betoveren door de unieke ontwerpen en koester de gedachte dat elk juweel een symbool kan zijn van jouw kracht en deel uitmaakt van jouw persoonlijke reis.

W000827.jpg

Pomellato for Women

Caring for women since 1967

Bekijk hier de campagne