1

Pomellato Pom Pom Dot

Het gerenommeerde Italiaanse juwelenhuis Pomellato presenteert met trots haar nieuwste POM POM DOT collectie: een levendige, innovatieve lijn die perfect aansluit bij de jeugdige geest van vandaag, terwijl ze de rijke traditie van verfijnd Italiaans vakmanschap eert.

Kleurrijke edelstenen en diamanten

De juwelen uit de Pom Pom Dot collectie ademen de vrolijke geest van Pomellato en zijn doordrenkt met positiviteit en blijdschap. Elke steen in deze collectie wordt geassocieerd met een sterke, positieve kracht en komt zichtbaar tot uiting in de felgekleurde edelstenen en diamanten, het zachte gevoel van de golvende roségouden ontwerpen en de speelse variaties die je naar hartenlust kan combineren.

De malachiet straalt een harmonieuze energie uit die innerlijke rust en hoop bevordert, terwijl de diamanten moed en kracht schenken. Het parelmoer is er in zowel wit als grijs en beschermt en balanceert emoties en weerspiegelt wijsheid en geduld.

POMPOMDOTCollectionbyPomellato2.jpg
POMPOMDOTCollectionbyPomellato5.jpg
POMPOMDOTCollectionbyPomellato.jpg
POMPOMDOTCollectionbyPomellato3.jpg

Milanese mode met een speels kantje

Trouw aan Pomellato’s Milanese designinvloeden omarmt de Pom Pom Dot collectie de schoonheid van ingetogen elegantie met een vleugje speelsheid. Het vakmanschap van de goudsmeden is zichtbaar tot in het kleinste detail. De mooie, ronde vormen van de dubbelzijdige schijfjes worden bereikt door de nauwgezette verfijning van elk gouden component.

Bij elke hanger en armband kunnen de schijfjes worden omgedraaid om een andere edelsteen te onthullen zodat je het juweel op verschillende manieren kan dragen. Mix & match verschillende Pom Pom Dot juwelen met elkaar en stapel ze naargelang jouw stijl en persoonlijkheid.

POMPOMDOTCollectionbyPomellato_NecklaceandBracelet.jpg
POMPOMDOTCollectionbyPomellato4.jpg

Knoopmotief als knipoog naar het Pomellato erfgoed

Een smaakvolle knipoog naar het erfgoed van Pomellato vinden we in het iconische knoopmotief dat teruggaat tot de jaren ’70. Dit motief werd voor het eerst gebruikt in een gouden halsketting uit 1974 en wordt nu opnieuw geïnterpreteerd als een modern embleem dat nadruk legt op verbinding en bescherming.

Het speelse knoopmotief herinnert er ons aan om te genieten van de kleine geneugten van het leven en nodigt uit tot een moment van reflectie in onze dagelijkse ervaringen.

Kenmerkend voor deze collectie is de ‘gouden draad’ die door beide zijden van de knoop loopt, wat een prachtige continuïteit biedt. Aan de ene kant presenteert de draad zich in strak roségoud terwijl de andere kant schittert met witte diamanten.

POMPOMDOTCollectionbyPomellato_Bracelets.jpg
POMPOMDOTCollectionbyPomellato_Necklace.jpg

Ontdek de Pom Pom Dot collectie bij Juweliers Casteur

De unieke ontwerpen van de Pom Pom Dot collectie zijn een statement van moderniteit en veelzijdigheid. Laat de Pom Pom Dot juwelen jouw dagelijkse metgezel(len) zijn in het zoeken en delen van vreugde en verbondenheid. Of je nu op zoek bent naar een levendig statementstuk of een subtieler juweel dat jouw dagelijkse elegantie complementeert, wij zijn er om je persoonlijk te assisteren bij het vinden van dat ene unieke stuk dat naadloos aansluit bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Ontdek, pas en ervaar de Pom Pom Dot collectie bij Juweliers Casteur in Waregem, we maken heel graag tijd en ruimte voor je vrij.

POMPOMDOTCollectionbyPomellato_Necklaces4kopie.jpg