1

Afstuderen in stijl

Na jaren van toewijding en inspanning aan de hogeschool of universiteit is het eindelijk zover: het langverwachte diploma in ontvangst nemen. Het afstuderen markeert een belangrijk schakelmoment in het leven van heel wat studenten, een mijlpaal die niet ongemerkt voorbij mag gaan. Een van de meest populaire afstudeercadeaus voor de geslaagde student is ongetwijfeld een stijlvol horloge of een prachtig juweel. Dit waardevolle geschenk dient als tastbare herinnering aan dat belangrijke moment, dat een leven lang gekoesterd zal worden.

Stijlvolle horloges als afstudeercadeau

Met het behalen van een diploma breekt er een nieuw hoofdstuk aan. Wanneer afgestudeerden hun eerste stappen in de professionele wereld zetten, verandert hun kledingstijl vaak van casual naar zakelijk of van sportief naar gekleed. Een stijlvol horloge is dan een onmisbaar accessoire dat je persoonlijke stijl weerspiegelt.

Longinesgrijs.jpg
OmegaSpeedmastermoonwatch3.jpg
IMG_3690.jpg
IMG_3659.jpg
L5.512.0.71.4foto2OKCELINE.jpg
B8137.32.12foto4OKCELINE.jpg

Het is belangrijk op te merken dat er geen one size fits all bestaat als het over horloges gaat. Een horloge voor sportieve doeleinden of vrijetijdsactiviteiten verschilt van wat iemand op het werk draagt. Ook het merk, de kwaliteit van de materialen en het vakmanschap bepalen de prijs van het uurwerk. Of je nu gaat voor een klassiek model van Longines, een sportief horloge van TAG Heuer of een tijdloos model van Breitling of OMEGA, er is altijd een horloge dat past bij de persoonlijkheid en stijl van de ontvanger. Bij Juweliers Casteur laten we je graag kennismaken met onze ruime selectie van kwalitatieve Zwitserse horloges die een leven lang meegaan.

Tijdloze juwelen als afstudeercadeau

Een prachtig tijdloos juweel is ook een uitstekende keuze als afstudeercadeau, waar een (klein)dochter nog vele jaren van zal genieten. Een juweel is niet alleen een duurzame investering, maar ook een geschenk met emotionele waarde dat haar voor altijd aan deze belangrijke dag zal herinneren. Afhankelijk van de smaak en stijl van de (klein)dochter kan gekozen worden voor een tijdloze armband, iconische ring, schitterende oorringen of een juweel met haar geboortesteen

Kies uit onze duurzame juwelenmerken zoals Pomellato, Marco Bicego, Öle Lynggaard, Messika of dinh van, … of laat je inspireren door onze eigen juwelencollectie Casteur by Casteur.

Tip: voor een extra persoonlijk tintje kan een gravure aan het juweel worden toegevoegd, of kan je zelfs kiezen voor een op maat gemaakt sieraad dat perfect bij haar persoonlijkheid past. Helemaal naar haar stijl en wens. 

IMG_3712.jpg
IMG_3686.jpg
IMG_3667.jpg

Op zoek naar een tijdloos afstudeercadeau?

Afstuderen is een unieke gebeurtenis in het leven, daarom is het essentieel om een blijvend en passend cadeau te kiezen. Bij Juweliers Casteur vinden we het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om je bij te staan in die keuze hebben we een team van experts klaarstaan die graag tijd en ruimte voor je vrijmaken om samen op zoek te gaan naar dat ene stuk waar je (klein)kind levenslang van zal kunnen genieten.

Casteur-137.jpg
DSC00161.jpg
23755768_1673662889364727_8458470349647424590_n.jpg
BreitlingCHroomat36foto1.jpg
IMG_3638.jpg
IMG_3650.jpg