1

The BoHo Collection

The BoHo Collection is het begin van een prachtige nieuwe lijn van juwelenontwerpster Charlotte Lynggaard. Voor haar nieuwe exclusieve collectie inspireerde Charlotte zich op Art Nouveau, een bohemien levensstijl en de wonderen van Moeder Natuur.

0422_NAP_POST3.jpg
0422_NAP_POST2.jpg

Een rijkdom aan kleuren en unieke vormen

De gedurfde en volumineuze stukken uit The BoHo Collection zijn weelderige creaties uit 18kt gesatineerd goud, vervaardigd door meester-goudsmeden in het ambachtelijk atelier van het Deense juwelenhuis.

Elk juweel werd met de hand gemaakt en gezet met zorgvuldig geselecteerde edelstenen en kostbare diamanten waardoor elk stuk in de collectie uniek in zijn soort is.

Elke edelsteen wordt persoonlijk door Charlotte Lynggaard uitgezocht en geselecteerd. Zo gaat ze telkens op zoek naar zeldzame edelstenen met een prachtige glans, onweerstaanbare natuurtinten en de meest unieke vormen. Ontdek het levendige edenstelenpalet (toermalijn, aquamarijn, opaal, …) in onze winkel en breng je bohemian spirit naar boven met deze prachtige BoHo collectie van Öle Lynggaard.

De BoHo collectie is een eerbetoon aan alle prachtige edelstenen wereldwijd.

1.2.128.5917-003_1.jpg
1.2.128.5917-005_1.jpg
0522_BoHo_JuneCampaign_FEED13.jpg