Breitling Chronomat B01 42

LIMITED
 
€ 8.100,00
Categorie
Uurwerken
Merk
Breitling
Collectie
Chronomat B01 42
Artikelcode
AB01344A1C1A1
Soort
Heren
Materiaal kast
Staal
Grootte kast
42
Mechanisme
Automatisch - Breitling 01
Kleur wijzerplaat
Blauw
Glas
Saffierglas
Waterdichtheid
200 M
Functie
Chronograaf+datum
Omschrijving
Exclusief bij Casteur verkrijgbaar - De nieuwe Breitling Chronomat B01 42 `Frecce Tircoloir Edition¿ - : een moderne herinterpretatie van de iconische Chronomat uit de jaren ¿80

Het nieuwe Breitling Chronomat B01 42 horloge brengt een eerbetoon aan de lancering van een indrukwekkende, mechanische chronograaf in 1984. Als bevestiging van zijn prestatie-gedreven missie bracht Breitling, samen met het Italiaanse kunstvliegerteam Frecce Tricolori, de Chronomat opnieuw uit. Wederom met een krachtige en originele stijl. Een elegant en buitengewoon uurwerk voor mannen die streven naar uitmuntendheid.

Met dit nieuwe model maakt Breitling een krachtige comeback met een volledig vernieuwde kast, een scherper lijnenspel en een herintroductie van de robuuste Rouleaux horlogeband. De Collectie Chronomat heeft een 42 mm edelstalenkast en is verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en wijzerplaten. Aangedreven door het Breitling Manufacture Calibre 01 binnenwerk, is deze COSC-gecertificeerde chronometer waterbestendig tot wel 200 meter. Net zoals de originele Chronomat heeft de nieuwe Chronomat B01 42 een multifunctionele, automatisch chronograaf met een indrukwekkend gangreserve van 70 uur.

Als eerbetoon aan het kunstvliegerteam Frecce Tricolori brengt Breitling een exclusief FRECCE TRICOLORI¿ EDITION uit.Het exlusieve Breitling Chronomat B01 42 FRECCE TRICOLORI¿ EDITION horloge is wereldwijd gelimiteerd tot 250 stuks en hiervan hebben wij als erkend verdeler één in huis bij Casteur.
Een must-have voor de liefhebber van exclusieve luxehorloges!

De extra mooie functionaliteiten geven dit sporthorloge een knipoog naar de rijke geschiedenis van Breitling waar precisie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Met een Breitling Chronomat heb je een deel van zijn iconische geschiedenis in handen. Een uniek meesterwerk met ongeëvenaarde prestaties en een icoon om u tegen te zeggen!