1

Golden Forest

Tijdens haar talrijke wandelingen in de bossen voelt Charlotte Lynggaard zich altijd overweldigd door de pracht van de natuur. Forest is een collectie van spectaculaire, handgemaakte stijlen die geïnspireerd zijn door de adembenemende schoonheid van de Zweedse bossen en de dromerige sprookjes van de Zweedse auteur John Bauer. De Forest-collectie resulteert in prachtige juwelen met sculpturale bladeren, delicate twijgen en ineengestrengelde takken.

Fall_acorn_2.2.jpg
1.jpg

Gipsy

Charlotte Lynggaard houdt van eindeloze kleurencombinaties, het zorgt er volgens haar voor dat je stijlvol kan opvallen. De Gipsy-collectie omvat vrije, ongedwongen en luxueuze bohemien sieraden met luchtige en vloeiende lijnen. De edelstenen kunnen aangepast worden naargelang je stemming, stijl en de gelegenheid waarop je de juwelen draagt. Go with the flow!

Wereldwijd geliefd

Ook stijliconen als prinses Mary van Denemarken en koningin Maxima van Nederland kiezen voor het dominante karakter van de Gipsy-collectie en worden regelmatig gespot met deze sierlijke oorringen.

Foto10-07-2021155027.jpg