1

Funky Stars

Laat je creativiteit de vrije loop met de Funky Stars collectie van Charlotte Lynggaard. Deze kosmische collectie biedt een ongekende veelzijdigheid en laat je eindeloos experimenteren waardoor je je eigen persoonlijke expressie kan uiten.

Een kosmische collectie voor een speciaal jubileum

Ter ere van het 60-jarig bestaan van Öle Lynggaard Copenhagen ziet deze nieuwe kosmische collectie, Funky Stars, het licht. Deze lijn bestaat uit een reeks van schitterende juwelen met witte briljantgeslepen diamanten in 18 karaats goud, ontworpen door Charlotte Lynggaard. De Funky Stars collectie wordt tot leven gebracht door nieuwe en geavanceerde technieken die een gedurfde reeks creëren.

Een fonkelende hemel van diamanten

Samengesteld uit verschillende lagen briljantgeslepen diamanten, hebben de Funky Stars een multidimensionale structuur met een uitzonderlijke schittering. Zorgvuldig geselecteerde diamantgroottes, variërend van 0,5 mm tot 3,00 mm in diameter zijn met uiterste precisie gerangschikt in een pavé zetting waardoor de verbazingwekkend scherpe kenmerken van de ster ontstaan. Deze stellaire compositie van grote diamanten en kleine diamanten zorgt voor een intense schittering en creëert een hoogwaardig design dat exclusiviteit uitstraalt.

Aan de uiteinden van de sterpunten bevinden zich de kleinste diamanten die ooit in de ontwerpen van het merk zijn verwerkt. Net als alle briljantgeslepen diamanten worden ze gevormd door 57 facetten die buitengewoon vakmanschap vereisen.

Door hun ongewone grootte zijn deze kleine diamanten uitzonderlijk complex om te behandelen en vereisen zij een speciale slijptechniek.

FunkyStars4.jpg
FunkyStars1.jpg

Uitzonderlijk vakmanschap en exclusieve looks

De Funky Stars zijn uitdagend, glamoureus en een uiting van deskundig vakmanschap en een geavanceerd design. De Funky Stars stud oorbellen en oorbelhangers bieden de mogelijkheid om te transformeren in een speelse reeks exclusieve looks. Ontdek een hemel van diamanten ontworpen door Charlotte Lynggaard.