1

Het verhaal van Liesbeth en Jasper

liejas_lg-136.jpg

Het verhaal van Liesbeth en Jasper

"Onze familie is al jarenlang klant bij Juweliers Casteur. Een tijd geleden kocht mijn zus er nog haar huwelijksringen. Toen Jasper vorig jaar de sprong waagde en me ten huwelijk vroeg, hoorde daar ook een verlovingsring bij. Toen hij het doosje tevoorschijn toverde en ik zag dat het van bij Casteur kwam, was ik al gerust. Stefaan, Hilde en het team weten wie ik ben en kennen mijn smaak. Het kon dus niet verkeerd gaan." En toch bleek het niet zo evident te zijn. Jasper wist heel goed wat hij wou, maar vond niet meteen wat hij zocht. Stefaan zorgde ervoor dat hij exact kreeg wat hij zocht. "Die koppigheid om exact te bieden wat de klant zoekt, typeert Stefaan en Hilde wel. Met minder zijn ze niet tevreden. Ook voor onze trouwringen had ik iets specifieks voor: een ring die op de zijkant een karteling had en bovenaan enkel edelstenen. Niet zo evident, zo bleek. Ik dacht er even aan om twee ringen te laten samenvoegen. Tot Stefaan me belde: hij had exact gevonden wat ik zocht. En het klopte." 

Ik zag het doosje van Casteur
en wist dat het goed zat.

Liesbeth
liesbethenjasper2.jpg
liesbethenjasper.jpg

Vakmensen die hun klanten door en door kennen

Liesbeth maakte van de gelegenheid gebruik om ook een oude ring van haar oma te laten herwerken. "Het was een klassieke ring die op de pink gedragen werd. Niet meteen mijn stijl, maar hij wel een prachtige groene steen waar ik iets wilde mee doen. Stefaan kende mijn stijl en kwam dus al snel met een ontwerp dat net ietsje anders was dan anders. Daar hou ik van." 

"De rust die Stefaan uitstraalt, zorgt ervoor dat ik het erfstuk, de ring van mijn oma, zonder zorgen uit handen gaf. Ik wist toch dat het goed kwam. Stefaan en Hilde, en hun hele team trouwens, zijn vakmensen die hun stiel én hun klanten door en door kennen. Ze hebben deel uitgemaakt van verschillende belangrijke momenten in ons leven."