1

Marrakech

De Marrakech collectie, een van de meest iconische en onderscheidende collecties van Marco Bicego, is tegelijkertijd ook het allereerste ontwerp van het Italiaanse juwelenmerk. Deze collectie ademt een verbluffend meesterwerk van fijne gouden strengen die in een spiraal rond een gouden kern gewikkeld en vakkundig gedraaid worden.

De inspiratie voor deze sierlijke collectie is ontleend aan de natuurlijke schoonheid van de Afrikaanse woestijn waar de zachte, sensuele bewegingen van de strengen doen denken aan de kronkelige contouren van zandduinen, elk uniek en gevormd door de wind. De sieraden kunnen makkelijk gedragen worden bij elke gelegenheid, van een informele dagelijkse look tot een elegante avondjurk.

De Marrakech collectie biedt een nieuwe kijk op schoonheid waarin onregelmatigheid, opzettelijke onvolmaaktheid en uniciteit centraal staan.

CG848Y01_0694.png
OG262_Y_01_model.pngOG256_Y_01_model.pngOG256_Y_01_model.png

Een ode aan vakmanschap

De ambachtslieden van Marco Bicego combineren traditionele technieken met moderne inzichten, waardoor elk sieraad een uniek kunstwerk wordt. Elke streng ondergaat een zorgvuldig proces van spiraalvormige wikkeling en vormgeving door de vakkundige handen van de Italiaanse ambachtslieden. Met de Marrakech collectie heeft Marco Bicego een meesterwerk gecreëerd dat de essentie van verfijning en tijdloze elegantie belichaamt.