1

Nudo

Nudo is een eindeloze verrassing van kleur en stijl die klaar is om indruk te maken. De collectie laat zich kenmerken door een vloeiende elegantie, aangewakkerd door seizoensgebonden trends en persoonlijke inspiratie. Opvallend aan de Nudo-collectie is de naakte edelsteenzetting zonder klauwen, een ironische interpretatie van de klassieke solitair. Al sinds het begin is de collectie uitgegroeid tot een absoluut stijlicoon dat het onconventionele karakter van Pomellato verheerlijkt. Elk Nudo juweel belichaamt Pomellato’s passie voor kleuren en is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar levendige nieuwe tinten en nieuwe ontwerpen.

273695967_7815564631802189_2590134690042035656_n.jpg
21.jpg
PomellatoNudoRiviere2022.jpg
PomellatoNudoMilky2022.jpg

Mix & match

Nudo is voor iedere Pomellato liefhebber een must-have, een collectie die tot op de dag van vandaag nog steeds een van de meest geliefde collecties is door het draagbare en tijdloze design. Mooi in zijn eenvoud, maar tegelijkertijd waanzinnig goed combineerbaar. De Nudo juwelen kan je eindeloos mixen & matchen in verschillende kleuren en groottes, afhankelijk van je smaak, stijl en persoonlijkheid.

ASSEMBLAGGIO3.jpg
A.jpg
F.jpg

Nudo blijft vernieuwen

De iconische Nudo collectie van Pomellato blijft ons verrassen met nieuwe, sensuele kleuren, kostbare diamanten en creatieve designs in verschillende varianten. De nieuwe collectie toont een fascinerend kleurenpalet dat de uniekheid van de vrouw belichaamt. 

De Nudo-vrouw voelt zich vrij om zichzelf te zijn en haar perfecte stijlstatement te maken, voor welke gelegenheid dan ook. Ook met de nieuwe Nudo collectie kan je eindeloos combineren om zo jouw unieke stijl en persoonlijkheid uit te drukken.

Celebrate a woman’s uniqueness…

Nudo Chocolate

Be tempted by Nudo Chocolate… POMELLATO NUDO viert haar 20-jarig bestaan en verleidt de zintuigen met frisse kleuren en een verrassend, nieuw design. Pomellato’s passie voor kleur blijkt duidelijk uit de keuze van heerlijke chocoladetinten die een bijzondere noot toevoegen aan het Nudo kleurenpalet. Van pure tot melk tot witte chocolade, verwen jezelf met deze kostbare nieuwe creaties.

032.jpg